TAG: Dă-o mai departe schimbă regulile jocului, de azi, la cinema

de Cinemagia în 6 Iul 2018
Regizată de Jeff Tomsic, producţia îi aduce în rolurile principale pe Ed Helms, Jake Johnson, Jon Hamm şi actorul nominalizat la Oscar Jeremy Renner

Sub deviza „Nu ne oprim din joacă pentru că ne maturizam, ci ne maturizăm pentru că ne oprim din joacă”, filmulTAG: Dă-o mai departe” aduce pe marile ecrane în premieră, din 6 iulie, aventura a cinci prieteni din copilărie care păstrează legătura de-a lungul anilor datorită unui joc de leapşa, devenit tradiţie.

Încă din clasa întâi, timp de o lună, în fiecare an, aceştia renunţă la obligaţiile cotidiene şi intră într-o competiţie plină de obstacole inventive şi mult umor, totul pentru a câştiga.

Însă, acest an este cu totul special, pentru că jocul are loc în acelaşi timp cu nunta singurului participant neînvins, ceea ce l-ar putea prinde pentru prima dată cu garda jos. Dar el ştie că prietenii lui sunt gata de atac şi este mai mult decât pregătit. 

Bazată pe fapte reale, comedia „TAG: Dă-o mai departe” este încă o dovadă a nebuniilor pe care le pot face unii oameni pentru a rămâne în fruntea clasamentului, dar şi cât de importante sunt prieteniile adevărate.

Regizată de Jeff Tomsic, producţia îi aduce în rolurile principale pe Ed Helms, Jake Johnson, Annabelle Wallis, Hannibal Buress, Isla Fisher, Rashida Jones, Leslie Bibb, Jon Hamm şi actorul nominalizat la Oscar Jeremy Renner.

Scenariul comediei a fost scris de Rob McKittrick şi Mark Steilen, fiind inspirat din articolul publicat în cotidianul Wall Street Journal cu titlul „E nevoie de planificare şi precauţie pentru a evita leapşa”, semnat de Russell Adams. Filmul este produs de Todd Garner şi Mark Steilen, iar Richard Brener, Walter Hamada, Dave Neustadter şi Hans Ritter semnează ca producători executivi. Din echipa de creaţie mai fac parte Larry Blanford ca director de imagine, David Sandefur ca scenograf, editorul Josh Crockett şi designerul de costume Denise Wingate. Coloana sonoră este asigurată de Germaine Franco.

O producţie New Line Cinema în asociere cu Broken Road Production, „TAG: Dă-o mai departe” are premiera în cinematografele din ţară începând cu 6 iulie.

Exploreaza subiecte similare:

Tag, Ed Helms, Jake Johnson, Annabelle Wallis, Hannibal Buress

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
carmen_angelus_romila pe 27 iulie 2018 20:21
Iata cum se speculeaza regulile unui joc din frageda copilarie si apoi se transpune intr-un scenariu de film precum „TAG: Dă-o mai departe” ...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells