Sylvester Stallone şi Robert De Niro revin în ring. Doi boxeri celebri ai marelui ecran se vor confrunta în Grudge Match

de Cristina Grigore în 13 Oct 2012
Sylvester Stallone şi Robert De Niro revin în ring. Doi boxeri celebri ai marelui ecran se vor confrunta în Grudge Match

La trei decenii după succesul din Rocky şi Raging Bull, Sylvester Stallone şi Robert De Niro se vor confrunta din nou în ring într-un film despre box, în care cei doi vor interpreta rolurile principale.

Potrivit Deadline.com, studiourile Warner Bros. au dat undă verde producţiei lui Grudge Match, adus în atenţia Warner încă de acum doi ani.

Filmul va spune povestea lui Billy „The Kid” McGuigan şi a lui Henry „Razor” Sharp, rivali de-o viaţă, convinşi să-şi întrerupă vieţile liniştite de după retragerea din box pentru un ultim meci împreună, o revanşă a celui mai bun ce are loc la 50 de ani de la confruntarea lor finală pentru titlu.

Grudge Match a primit recent un nou regizor, Peter Segal (Anger Management, Get Smart), dar şi un nou actor, Kevin Hart, distribuit în rolul impresarului care îi aduce pe cei doi foşti campioni faţă în faţă pentru meciul decisiv.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Razvan600 pe 13 octombrie 2012 13:01
interesant.
Bayard pe 13 octombrie 2012 14:39
Sunt mult prea batrani pentru asa ceva. Vad ca si in film lupta ar fi la 50 de ani dupa prima... dar chiar ne putem imagina in ziua de azi sa fie acceptata asa o lupta? intre oameni de 70 de ani??
CalTurbat pe 15 octombrie 2012 10:22
de ce nu? e un film despre 2 mari legende de la holywood, si in film sunt 2 boxeuri care se se reintalnesc pentru un meci "fictiv" nicidecum sa se bata pana unul din ei sa dea ortu popii!
k-rissa pe 14 octombrie 2012 14:22
interesat...nu stiu cat de reusit va fi, cert este ca in filmele sus mentionate au facut roluri absolut memorabile!
CalTurbat pe 15 octombrie 2012 10:22
f. adevarat
alex_il_fenomeno pe 25 noiembrie 2012 21:47
ar fi ceva cu adevarat de urmarit.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells