Sylvester Stallone și Richard Gere aproape că s-au luat la bătaie din cauza Prințesei Diana

de Cristina Grigore în 7 Oct 2019
Incidentul s-a petrecut în anii '90, la o petrecere, și a fost relatat de Elton John

O scenă aprinsă ce i-a avut în centru pe actorii Sylvester Stallone și Richard Gere a fost descrisă de Elton John în prima sa autobiografie oficială, intitulată Me, ce urmează a fi lansată pe 15 octombrie. Momentul este inclus într-unul dintre fragmentele cărții ajunse în posesia publicației britanice Daily Mail, ce menționează că acesta s-a petrecut la o petrecere dată în Londra la începutul anilor '90 de către Jeffrey Katzenberg, fostul președinte al studiourilor Disney.

Printre starurile aflate la acea petrecere s-au aflat Prințesa Diana, despărțită la acea vreme de Prințul Charles al Marii Britanii, dar și actorii sus numiți. Gere, care încheiase și el relația cu fotomodelul Cindy Crawford, a devenit tot mai apropiat de Diana, lucru care l-a înfuriat teribil pe Stallone.

Judecând după felul în care se uita la ei, lui Stallone nu-i pica deloc bine prietenia ce se lega între Diana și Richard. Cred că venise la petrecere cu intenția clară de a o agăța el pe Diana, și acum își vedea planul ruinat”, notează celebrul muzician.

Înaintea cinei, cei doi actori au dispărut; au fost găsiți până la urmă angajați într-un conflict ce trecuse pragul violențelor verbale. Elton John mai notează că Stallone a părăsit în trombă petrecerea, în vreme ce Diana și Gere și-au reluat locul în fața șemineului.

Sylvester a strigat că nu ar fi călcat sub nicio formă la acea petrecere dacă ar fi știut că se află acolo și «Făt-Frumos»”, a mai scris John.

 

Exploreaza subiecte similare:

Sylvester Stallone, Richard Gere

Alte știri din cinema

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells