Superputerile nu se împacă deloc cu sexualitatea. Cazul serialului cu supereroi The Boys

de Gloria Sauciuc în 8 Aug 2019
În timpul primului sezon The Boys, nu mai puțin de trei persoane sunt rănite sau ucise doar pentru că au avut relații intime cu supereroi/supereroine

Serialul The Boys (cronica noastră, aici) se mândrește cu faptul că este fără perdea și fără limite. În noua serie marca Amazon, inspirată de cărțile de benzi desenate omonime, supereroii sunt băieții răi. Au super-puteri, sunt corupți, și mereu fac lucruri demne de dispreț fără să sufere consecințe. Dar una dintre cele mai abjecte laturi ale comportamentului lor implică sex, scrie syfy.com. Mai multe scene de sex cu supereroi din serialul The Boys s-au încheiat cu victime.

E adevărat că nu este prima dată în istoria filmului sau a benzilor desenate când combinația supererou plus sex a fost una mortală. Toate cele trei cazuri de sex finalizat cu moartea violentă a partenerului supereroului din The Boys au o anumită legătură cu un eseu faimos publicat în 1971, intitulat „Man of Steel, Woman of Kleenex”, mai scrie syfy.com.

În eseu, Larry Nivel explica în detaliu cum Super Man ar fi pus-o pe Lois Lane în pericol de moarte dacă ar fi avut relații intime. Super-puterile kryptoniene ale eroului ar putea-o ușor zdrobi pe Lois în timpul unui orgasm, iar o simplă ejaculare ar avea viteza unui glonte, care ar lrăni-o pe Lois.

Mai sunt și alte exemple a superputerilor care nu se împacă cu sexualitatea. În American Gods, care nu e totuși o poveste cu supereroi, zeița Bilquis ucide un om printr-o naștere în sens invers. În tipul actului sexual, bărbatul este micșorat și absorbit în interiorul femeii. În Hancock, supereroul lui Will Smith o împinge la o parte pe femeia de lângă el chiar înainte de orgasm. Nu pentru că brusc nu l-ar mai atrage, ci pentru că ejacularea i-ar fi fost fatală femeii – de fapt, chiar lasă o gaură în tavan.

Atenție, urmează spoilere pentru întregul prim sezon The Boys

În timpul primului sezon, nu mai puțin de trei persoane sunt rănite sau ucise doar pentru că au avut relații intime cu supereroi/supereroine. Primul, administratorul clădirii unde locuiește Popclaw (cu puteri precum Wolverine). Aceasta îl atrage pe nenorocosul bărbat în apartamentul ei și, în timp ce stă așezată pe fața lui, are un orgasm, strângându-i capul cu o forță care îi zdrobește craniul ca pe un pepene...

Mai târziu, în timpul unei sesiuni de terapie pentru victimele colaterale ale superputerilor supereroilor, un alt bărbat relatează cum sexul cu persoane cu superputeri i-a schimbat viața și nu în bine. În timpul unei relații intime cu Ice Queen, aceasta și-a pierdut controlul superputerilor și, pentru o secundă, a înghețat. A fost suficient ca să-i criogeneze bărbatului membrul viril, care apoi s-a fracturat, cum - de altfel - se poate întâmpla cu un membru înghețat.

Apoi, este reproducerea sinistră a personajului Homelander. Înainte de evenimentele din serial, Homelander, varianta lui Superman din The Boys, o violează pe soția unuia dintre personajele principale. Mai târziu, aflăm ca a lăsat-o însărcinată, și acum ochii de laser ai embrionului pătrund prin pielea femeii. Deși atât femeia cât și copilul rămân în viață, sarcina pare una sinistră, înspăimântătoare.

Exploreaza subiecte similare:

The Boys

Alte știri din cinema

Elvis Presley devine super spion într-un serial de animație Netflix pentru adulți

Anunțul a marcat 42 de ani de la moartea regelui rock'n roll-ului

Gardienii Galaxiei 3 va începe filmările abia la finalul lui 2020

Filmul va deschide cea de-a cincea fază a Universului Cinematografic Marvel

Ivana cea Groaznică ia Premiul special al juriului „Cineasti del Presente” la Locarno

Scenariul şi regia sunt semnate de Ivana Mladenović

Premierele săptămânii

Află ce-i de văzut weekend-ul acesta la cinema!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells