„Sunt un orb” - Horaţiu Mălăele într-un recital extraordinar la Happy Cinema

de Cinemagia în 7 Feb 2017
Biletele pot fi achiziționate la casele de bilete ale cinematografului și online pe Cinemagia

Un extraordinar one-man-show cu Horaţiu Mălăele are loc joi, 2 martie, de la ora 20:00, la HappyCinema® București din Liberty Center Mall.

Spectacolul de gală „Sunt un orb” îmbină cu talent șarmul, inteligența și umorul. Convins că râsul va mântui lumea, artistul își provoacă mucalit și sincer spectatorii, într-un recital de neegalat. „Spectacolul Sunt un orb cuprinde câteva poezii de mare calitate, dar și proza scurtă. Sunt mai multe elemente care formează acest spectacol, în care este vorba despre mine, dar este vorba și despre dumneavoastră“, spune Horaţiu Mălăele. Nu lipsesc nici momentele de improvizație, pline de umor, cele care fac, de obicei, deliciul reprezentațiilor sale.

Biletele costă 39 lei, categoria B și 49 de lei categoria A și pot fi achiziționate la casele de bilete ale cinematografului și online pe Cinemagia.

Despre Horaţiu Mălăele

Horațiu-Valentin Mălăele este actor, regizor, grafician, caricaturist și scriitor. A absolvit Liceul Tudor Vladimirescu din Târgu Jiu, iar în 1975, deși inițial dorea să facă Arte Plastice, a absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale, la clasa profesorului Octavian Cotescu. A fost repartizat la Piatra Neamț, la Teatrul Național, unde a interpretat mai multe roluri în piese precum ''Tinerețe fără batrânețe'' de Eduard Covalli, ''Slugă la doi stapâni'' de Carlo Goldoni și altele.

A ajuns apoi la București, unde a jucat pe scenele celor mai mari teatre: Notarra, Odeon, Teatrul Național, Bulandra. Începând cu anul 1982, după ce făcuse regie de film, a debutat ca regizor de teatru.

Artist complet, a avut în clasa a doisprezecea, la Casa de Cultură din Târgu Jiu, prima sa expoziție de desene; de-a lungul timpului a adunat peste 30 de expoziții pe care le-a și publicat în cartea autobiografică „Horațiu despre Mălăele”.

Cumpara bilete.

Exploreaza subiecte similare:

Horaţiu Mălăele, Sunt un orb

Alte știri din cinema

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells