Sunset Song/Cântec de amurg va avea premiera la Cinemax 2

de Cinemagia în 20 Dec 2016
A intrat în competiția mai multor festivaluri de prestigiu, printre care TIFF, San Sebastián International Film Festival și London Film Festival

Sunset Song/Cântec de amurg (regia Terence Davies, Marea Britanie), selecționat în secțiunea Supernova a Festivalului Transilvania 2016, poate fi văzut pe micul ecran săptămâna viitoare, dar și în ianuarie, pe canalul Cinemax 2.

Lăudat pentru festinul vizual pe care îl oferă, datorită frumoaselor peisaje, Sunset Song/Cântec de amurg a fost comparat cu Far from the Madding Crowd.

Cântec de amurg spune povestea lui Chris Guthrie (Agyness Deyn, nominalizată ca „Cea mai promițătoare tânără actriță” la British Independent Film Awards 2015), fiica unui fermier din nord-estul Scoției, de la începutul Primului Război Mondial. Tânăra se luptă pentru dragoste în mijlocul unor greutăți și nefericiri în familie. După ce mama ei, o femeie lovită de sărăcie și distrusă de nașteri repetate, se otrăvește pe ea și pe bebelușii ei gemeni, optimista Chris trebuie să aibă grijă de fermă în absența mamei sale.

Când tatăl ei suferă un infarct și ajunge să stea la pat, ea este părăsită de cel mai apropiat aliat și prieten, fratele ei. În cele din urmă, ea găsește iubirea, doar pentru a fi schimbată pentru totdeauna de începutul tehnologiei și al războiului.

Sunset Song/Cântec de amurg a intrat în competiția mai multor festivaluri de prestigiu, printre care San Sebastián International Film Festival și London Film Festival, în 2015.

Exploreaza subiecte similare:

Sunset Song, Far from the Madding Crowd

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells