Suedeza care l-a vrăjit pe Tom Cruise

de Ştefan Dobroiu în 2 Aug 2015
Rebecca Ferguson, un mare atu pentru Misiune: Imposibilă. Naţiunea secretă

Ofensiva suedeză de la Hollywood are parte de un nou vârf de lance în persoana eficientei Rebecca Ferguson, starul feminin din Misiune: Imposibilă. Naţiunea secretă. Noi o considerăm unul dintre cele mai bune aspecte ale noului action cu Ethan Hunt (cronica noastră) şi ţi-o prezentăm mai jos.

După Noomi Rapace, Malin Akerman, Joel Kinnaman, Alexander Skarsgård şi favorita noastră Alicia Vikander (de revăzut luna aceasta în Agentul de la U.N.C.L.E., iată recomandările lui august), Rebecca Ferguson dă lovitura la Hollywood cu un rol foarte consistent într-unul din cele mai aşteptate blockbustere ale anului. Rolul ei, cel al agentei sub acoperire Ilsa Faust, îi face o mare concurenţă celui al eroului seriei Misiune imposibilă, Ethan Hunt. Ce mai, de mult nu am mai văzut la cinema o protagonistă mai convingătoare. Sau mai eficientă în a-şi lichida inamicii cu neîntrecutele ei tehnici de arte marţiale. Deja neîntrecută dansatoare, Ferguson şi-a făcut propriile cascadorii în MI5, după un program de antrenamente ce a durat luni de zile.

Unii dintre spectatori fac de-abia acum cunoştinţă cu Rebecca Ferguson, dar actriţa a primit deja o nominalizare la Globul de Aur pentru rolul principal din mini-seria The White Queen, în care o interpretează pe Elizabeth Woodville, regină a Marii Britanii în timpul Războiului celor două roze. Producţia BBC s-a bazat pe carisma Rebeccăi pentru a prezenta una dintre cele mai tumultuoase perioade din istoria Angliei.

Primul rol de cinema de la Hollywood l-a avut în Hercules, filmul cu Dwayne Johnson în rolul celebrului semizeu olimpian. Aici o interpretează pe Ergenia, fiica lordului Cotys (John Hurt), cea care trebuie să-l convingă pe Hercule şi pe aghiotanţii săi să se alăture cauzei tatălui ei.

După ce şi-a adjudecat unul dintre cele mai râvnite roluri feminine ale anului cu MI5, Ferguson apare şi filmul biografic Florence Foster Jenkins, cu Meryl Streep în rolul principal. Personajul titular, o femeie din înalta societate newyorkeză de la începutul secolului trecut, îşi foloseşte averea şi influenţa pentru a face carieră pe marile scene de operă ale lumii, asta deşi nu avea deloc talent. Regizor este Stephen Frears, Hugh Grant îl interpretează pe majordomul şi susţinătorul lui Florence, St. Clair Bayfield, în timp ce Ferguson o va intepreta pe soţia suferindă a acestuia, Kathleen. Filmările au început la Londra în luna mai şi ceva ne spune că premiera mondială va avea loc la următoarea ediţie a festivalului de la Cannes.

Între timp actriţa a jucat rolul principal şi în Despite the Falling Snow, în care interpretează o femeie spion din timpul Războiului rece. Relaţia ei cu un politician idealist (Sam Reid) îi va dezvălui secrete de stat, dar spioana va ajunge să se îndrăgostească de politician, trebuind să aleagă între datorie şi viaţa personală.

În galerie o poţi vedea pe Rebecca Ferguson într-unele din cele mai reuşite cadre din Misiune: Imposibilă. Naţiunea secretă.

Exploreaza subiecte similare:

Rebecca Ferguson, Mission: Impossible - Rogue Nation, Noomi Rapace, Malin Akerman, Joel Kinnaman, Alexander Skarsgård, Alicia Vikander, The White Queen, Hercules, Meryl Streep, Hugh Grant, Florence Foster Jenkins, Despite the Falling Snow

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Phantom_sub pe 2 august 2015 22:50
The White Queen a fost anulat de BBC, la vremea lui. In comparatie, Reign a primit sezonul 3. Dar aici si-a jucat rolul bine.
cosmin742000 pe 3 august 2015 11:31
Trebuia sa fie si Tom Cruise vrajit de ceva in gunoiul asta de MI.Nici chiar pe el nu il pot banui atat de prost incat sa ii placa asa ceva.
VIBERS pe 6 august 2015 17:57
Iertati-l pe bietul Cosmin pt ca este in suferinta maxima.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells