Succesul lui Aladdin a convins Disney să înceapă lucrul la o continuare

de Cristina Grigore în 15 Iul 2019
Noul film s-ar putea concentra pe răzbunarea lui Jafar

Cu încasări de 900 milioane de dolari la box office-ul internațional, adaptarea live action a animației Aladdin a convins compania Disney să ia în considerare producția unui sequel.

Site-ul wegotthiscovered.com susține că pelicula Aladdin 2 a fost trecută deja pe lista viitoarelor proiecte ale companiei. Planul este de a adapta continuarea animației din 1994, The Return of Jafar, în care villain-ul pune la cale un plan de răzbunare. Problema ar putea veni însă chiar dinspre protagonist, căci personajul Jafar a fost cel mai puțin apreciat din pelicula lui Guy Ritchie.

Fanii poveștii clasice au considerat că Marwan Kenzari, interpretul lui Jafar, nu a fost deloc bine ales în rol; dacă în animație antagonistul în cauză era un personaj sumbru, înfricoșător, viclean, noul Jafar s-a remarcat prin lipsa carismei și prin atitudinea prea puțin intimidantă.

Rămâne de văzut ce vor face cei de la Disney cu Kenzari și Jafar, însă cu siguranță vor reveni în noua aventură orientală Mena Massoud (Aladdin), Naomi Scott (Jasmine) și Will Smith (Duhul din lampă).

Exploreaza subiecte similare:

Aladdin, The Return of Jafar, Guy Ritchie, Marwan Kenzari, Mena Massoud, Naomi Scott, Will Smith

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells