Studiu. Cele mai controversate finaluri de seriale, care au displăcut cel mai mult publicului

de Marina Florea în 18 Mar 2021
Iată un clasament care arată ce final publicul a detestat cel mai mult

Atunci când un serial TV rulează cu succes timp de mai multe sezoane, şi câştigă un public fidel, există o presiune imensă ca finalul, atunci când vine, să fie cel potrivit. Este un lucru adevărat şi pentru comedii, şi pentru drame, şi la toate producătorii au dificultăţi în a mulţumi milioane de spectatori.

Fiecare fan are o părere proprie despre cum serialul lor preferat trebuia (sau nu trebuia) să se încheie. Este imposibil ca de fiecare dată publicul să fie mulţumit, şi suntem siguri că cel puţin o dată un serial v-a dezămăgit. La ora actuală este în mod special plauzibilă situaţia, pentru că sunt mai multe seriale disponibile online ca niciodată, iar publicul urmăreşte tot mai multe încheieri de seriale. Atunci când publicul este dezamăgit, se creează o controversă, care poate ruina prestigiul serialului, indiferent cât de bun ar fi fost până atunci.

Iată un clasament care arată ce final publicul a detestat cel mai mult. Looper a întrebat sute de spectatori, şi iată rezultatul.

- Game of Thrones (HBO) ia locul întâi pentru cel mai slab final.

Peste 24% dintre respondenţi declară că au detestat finalul Urzelii Tronurilor mai mult decât al altor seriale. Succesul marca HBO era, cândva, considerat unul dintre serialele TV cele mai reuşite - şi încă mai este - însă rămâne, din păcate, pătat de final. Pe lângă faptul că pare un final forţat, anumite elemente au înfuriat fanii loiali: Bran Stark (Isaac Hempstead Wright) a fost ales conducătorul celor Şase Regate, Mama Dragonilor acționează neverosimil, Jon Snow (Kit Harrington) de asemenea etc.

Pe locul doi apare serialul Lost, cu 21% dintre respondenţi nemulţumiţi. Deşi producţia ABC a fost difuzată acum mai mult timp, publicul nu a prins încă finalul. Lost şi-a lăsat fanii cu atâtea întrebări fără răspunsuri, încât a rămas drept unul dintre serialele cu cel mai frustrant final.

Pe locul trei rămâne How I Met Your Mother, cu 19% dintre voturi. Sitcom-ul a avut unul dintre cele mai dezamăgitoare finaluri din istoria serialelor, odată ce personajul mamei.... murise de şase ani.

Dexter a primit 15% dintre voturi. A fost un alt final forţat, şi una dintre puţinele situaţii în care fanii chiar au sperat ca personajul principal (un ucigaş în serie) să moară - ceea ce a şi fost planul iniţial, însă conducerea Showtime a decis altfel, aşa cum spune producătorul John Goldwyn.

Gossip Girl a ajuns pe ultimul loc, cu 10% dintre voturi. Fanii au fost dezamăgiţi atunci când finalul a dezvăluit că Dan Humphrey (Penn Badgley) era adevărata Gossip Girl tot timpul.

Alţi 10% dintre votanţi au ales alt final de serial precum Seinfeld, True Blood sau Girls.

Exploreaza subiecte similare:

Game of Thrones, Lost, How I Met Your Mother, Gossip Girl, Dexter

Alte știri din cinema

Primul serial Alien termină filmările: acţiunea are loc pe Terra!

Alien: Earth îi are în rolurile principale pe Sydney Chandler şi Timothy Olyphant

Animaţie cu spermatozoizi, pregătită să... ejaculeze pe ecrane

Animaţia Spermageddon promite să fie la fel de ireverenţioasă ca Sausage Party

Timothée Chalamet învaţă să joace ping pong pentru Marty Supreme

Actorul din Wonka şi Dune interpretează un campion la tenis de masă

Sunt un mic ticălos, prima serie animată cu peste cinci miliarde de dolari încasări

Cu începere din acest weekend, seria se va numi "Sunt un mic ticălos profitabil"

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells