Stephen Baldwin - falimentar, cu datorii de peste 2,3 milioane de dolari

de Răzvan Boboc în 23 Iul 2009
Stephen Baldwin - falimentar, cu datorii de peste 2,3 milioane de dolari

Actorul american Stephen Baldwin, fratele celebrului Alec Baldwin, a solicitat autorităţilor americane să fie declarat falimentar, anunţă Yahoo News. În această situaţie, bunurile sale urmează să fie evaluate, iar din vânzarea lor vor fi plătite datoriile de 2,3 milioane de dolari.

Stephen Baldwin, în vârstă de 43 de ani, a invocat Capitolul 11 din Legea falimentului şi a cerut protecţie deoarece are datorii de peste 2,3 milioane de dolari. El deţine o proprietate în New York, evaluată la doar 1,1 milioane de dolari.

Printre datorii se numără peste un milion de dolari în taxe şi un card de credit.

Avocatul lui Baldwin nu a vrut să comenteze informaţiile.

Stephen Baldwin face parte din celebrul clan Baldwin, din care fac parte fraţii săi Alec, William şi Daniel.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
doinarac pe 23 iulie 2009 12:20
Wow! Criza puternica! Loveste!
De ce a ajuns asa?

scrawl pe 24 iulie 2009 00:53
Nu inteleg cum a ajuns in situatia asta...a jucat in multe filme bune...cand aud de 2.3 milioane de dolari ca are datorie stau si ma gandesc ca un actor ca el scoate minim 5-10milioane pe un singur film(poate exagerez in cazul lui,dar oricum,cateva zeci de milioane tot ar trebui sa aiba in total)...mai face reclama ceva...ar trebui sa aiba cu mult peste suma datorata...stai si te gandesti cum reusesc oamenii astia sa cheltuiasca atatia bani...eu daca as avea 30 mil dolari sa zicem...si daca ma duc numai in cluburi de fitze si arunc cate 5000 dolari pe luna(nici nu ai nevoie pe luna de atatia bani sa iti faci toate poftele)...tot nu termin banii aia...nu ai cum...ma rog...uite ca unii gasesc metode...
RomaniaMare pe 25 mai 2010 03:38
Asa e cind iti cheltui banii pe toate placerile vietii - bani,droguri,alcool si femei....Acum stringe roadele..
Aurici pe 25 iunie 2010 15:10
Stephen si sotia sa Kenya au inregistrat restante de 824.488 $ la plata unui credit ipotecar. Creditorul, Bankers Trust Co., i-a executat silit, casa familiei din in Upper Grandview, (Rockland County) N.Y. fiind vanduta la licitatie publica in data de 12 iunie 2009.
Incepand din toamna lui 2009, un website numit restorestephenbaldwin.org a inceput sa solicite donatii banesti in sprijinul sau, afirmand ca "a pierdut multe angajamente din cauza convingerilor sale crestine" si ca "merita sa fie ajutat din cauza credintei sale, comparabile cu a lui Iov, in fata tuturor persecutiilor". Site-ul afirma ca Baldwin nu este implicat personal, desi actiunea a primit sprijinul lui Daniel Southern, consilierul spiritual al lui Baldwin.

Aurici pe 25 iunie 2010 15:44
In urma ironiei generale, site-ul a fost redenumit www.allthatknowhim.org.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells