Stela Popescu, din nou într-un rol principal în Mamaia

20 Mar 2013
Din 19 aprilie, populara actriţă poate fi văzută în rolul inventivei pensionare Matilda

Au trecut aproape 20 de ani de când legendara actriţă Stela Popescu apărea pe marile ecrane în filmul A doua cădere a Constantinopolului. Din 19 aprilie, Stela Popescu va putea fi admirată din nou într-un rol principal, de această dată în comedia Mamaia, un film din a cărui distribuţie fac parte nume consacrate ale scenei româneşti: Valentin Teodosiu, Adrian Văncică şi Ion Dichiseanu. În replică, tinerii actori Mădalina Anea, Paul Diaconescu, Cosmin Natanţicu şi Cătălin Neamţu vor aduce un plus de vitalitate pe marile ecrane şi vor asigura replicile memorabile.

Cea mai recentă producţie MediaPro Pictures, Mamaia este o comedie realizată de echipa care a adus publicului filmele Ho Ho Ho, Ho Ho Ho 2: O loterie de familie şi S-a furat mireasa. Pentru realizarea acestui proiect, producătorul Alma Bacula a apelat la echipa cu care lucrează de ani buni, la regizorul Jesus del Cerro, directorul de imagine Viorel Sergovici şi la proaspăt regăsitul ei fost coleg de facultate din L.A., scenaristul Collin J. Blair, cel cu care a mai colaborat şi la filmul de Crăciun lansat iarna trecută, Ho Ho Ho 2: O loterie de familie. Pentru rolul principal, Alma a invitat-o pe cea care i-a înmânat anul trecut pe scena Premiilor Gopo premiul pentru Cea mai vizionată producţie românească din 2011 (filmul Naşa), Stela Popescu.

Comedia Mamaia spune povestea unei doamne în vârstă, Matilda (Stela Popescu), ce ţine piept unui "afacerist" feroce, un rechin imobiliar care încearcă să pună mâna pe casa în care aceasta locuieşte. Împreună cu cei doi fii ai săi, Tănase (Valentin Teodosiu) recurge la cele mai josnice metode de evacuare, însă simpatica doamnă nu numai că este foarte hotărâtă, dar este şi foarte creativă în felul în care îşi apără proprietatea. Iar de partea ei se află o tânără plină de surprize (Mădălina Anea), vechi prieteni şi colegi şi o doză foarte mare de noroc.

Cariera Stelei Popescu a fost recunoscută şi onorată în 2011 prin oferirea unei stele pe Aleea Celebrităţilor. Publicul său o iubeşte pentru nenumăratele roluri de la Teatrul de Revistă sau pentru filmele în care prezenţa ei a adăugat un strop de magie. A debutat în 1958, în pelicula Alo? Aţi greşit numărul, pentru ca mai apoi să joace în peste 25 de filme, printre care Nea Mărin Miliardar, Pe malul stâng al Dunării albastre, În fiecare zi mi-e dor de tine, precum şi numeroase alte pelicule. Totuşi, reputata actriţă mărturiseşte că “este primul film în care deţin rolul principal după 20 de ani, aşa că nu pot să nu fiu emoţionată”.

Din 19 aprilie, Stela Popescu dă viaţă unui personaj savuros în Mamaia, care va putea fi vizionat în premieră în cinematografele Hollywood Multiplex, CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex, Cafe Cinema Patria, Cinema Europa, Cityplex (Constanţa, Braşov, Tulcea), Arta ( Târgu-Jiu), Patria (Craiova), Cinema Florin Piersic (Cluj), Cinema Sergiu Nicolaescu (Târgu-Jiu), Twins (Ploieşti), Premiera (Ploieşti), Cortina (Oradea), Cinema Grand Mall (Satu Mare), precum şi în cinematografele din reţeaua Cinema City. Un film distribuit de MediaPro Distribution.

Exploreaza subiecte similare:

Stela Popescu, A doua cădere a Constantinopolului, Mamaia, Valentin Teodosiu, Adrian Vancica, Ion Dichiseanu, Mădălina Anea, Paul Diaconescu, Cosmin Natanticu, Catalin Neamtu, Ho Ho Ho, Ho Ho Ho 2: O loterie de familie, S-a furat mireasa, Jesús del Cerro, Viorel Sergovici, Naşa, Alo? Ati gresit numarul!, Nea Mărin Miliardar, Pe malul stang al Dunarii albastre, În fiecare zi mi-e dor de tine

Alte știri din cinema

Filmul biografic Rodin: sculptorul, ca un faun bătrân, seducător şi uşor excentric

Personajul este decupat cu o aureolă luminoasă pe un contur întunecat - însă mai frecvent evoluează între tonuri de bej

Jason Momoa explică de ce unele scene cu Aquaman din Justice League au fost eliminate

„S-ar fi putut face două filme", a spus actorul, referindu-se la materialul filmat

Reparându-i pe cei vii: tonul unui documentar, imagini de o frumuseţe tăcută

Filmul cu Anne Dorval, Emmanuelle Seigner, Tahar Rahim rulează pe marile noastre ecrane

Murder on the Orient Express va avea o continuare

20th Century Fox a început deja lucrul la Death in the Nile, o nouă aventură poliţistă inspirată din opera Agathei Christie

Părerea ta

Spune-ţi părerea
AndreBlack pe 20 martie 2013 15:56
De-abia astept sa vad filmul , o admir foarte mult pe Stela Popescu .
Crynick pe 20 martie 2013 19:08
Jesus del Cerro este un regizor execrabil.va fi un film prost
Clowdy pe 24 aprilie 2013 02:02
Este un film prost. Stela e minunata, dar nu e de ajuns.
alex_il_fenomeno pe 3 aprilie 2013 13:25
Cu asa actori, cred ca putem spera la o comedie romaneasca interesanta.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells