Starurile de la Hollywood îi aduc un omagiu cineastului John Hughes

de Răzvan Boboc în 9 Aug 2009
Starurile de la Hollywood îi aduc un omagiu cineastului John Hughes

Steve Martin, Macaulay Culkin şi Matthew Broderick se numără printre starurile de la Hollywood care îi aduc un omagiu regretatului cineast John Hughes care a încetat din viaţă săptămâna aceasta, în urma unui infarct.

Broderick, care în 1986 a jucat în comedia Ferris Bueller's Day Off, realizată de Hughes, a fost şocat de dispariţia regizorului şi a trimis un mesaj de condoleanţe familiei îndurerate, conform Femalefirst.co.uk.

"Sunt de-a dreptul şocat şi întristat de vestea legată de vechiul meu prieten John Hughes. Era un tip minunat şi talentat", spune Broderick.

Actriţa Molly Ringwald, care a jucat în Sixteen Candles, The Breakfast Club şi Pretty in Pink, a fost şi ea impresionată de moartea cineastului.

"A fost şi va fi mereu o parte importantă din viaţa mea. Îi vom simţi lipsa. Inima mea şi toate gândurile sunt alături de familia lui", a spus Ringwald.

Steve Martin, care a colaborat cu Hughes la filmul Planes, Trains & Automobiles, îşi aminteşte cu plăcere de regizor. "A creat personaje complexe, foarte umane şi pline de umor", a declarat Martin.

Macaulay Culkin, care a fost lansat de filmele Home Alone, scrise de Hughes, spune că aceste comedii vor continua să încânte multe generaţii, zeci de ani de acum încolo.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
innascumpica pe 7 august 2010 10:52
pacat ca a mutit ! dumnezeu sa-l ierte!
edi pe 27 februarie 2011 19:55
este un film care te face sa razi cu lacrimi te doare burta de atata ras.Este cel mai comic film pe care l-am vazut.Bravo voua
forever_young_ pe 28 iulie 2020 23:01
:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells