Star din Lost, personaj principal în Alcatraz, noul serial al lui J.J. Abrams

de Cristina Grigore în 22 Nov 2010
Star din Lost, personaj principal în Alcatraz, noul serial al lui J.J. Abrams

Jorge Garcia, interpretul simpaticului Hugo din serialul Lost, a primit rolul principal într-un nou serial produs de J.J. Abrams, intitulat Alcatraz, anunţă Deadline. Asemenea fostului serial creat de Abrams împreună cu Jeffrey Lieber şi Damon Lindelof, acţiunea acestuia se petrece tot pe o insulă...

Personajul intepretat de Garcia va fi excentricul doctor Diego Soto, cel mai renumit expert din lume care poate oferi informaţii despre misterioasa insulă. Acţiunea se centrează pe o echipă de agenţi FBI care investighează misterul reapariţiei în prezent a unui grup de prizonieri daţi dispăruţi acum 30 de ani de pe insula-închisoare Alcatraz.

Episodul pilot al serialului a primit undă verde de la Fox în luna septembrie şi va începe filmările în ianuarie, anul viitor,  în San Francisco şi Vancouver. Danny Cannon va regiza episodul pilot, iar Elisabeth Sarnoff va fi producător executiv, dar şi scenaristul întregului serial.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
paul1ca pe 22 noiembrie 2010 11:13
wow ceva bun :D
Moody pe 22 noiembrie 2010 15:01
Sunt curios de serial, sper sa iasa ceva reusit.
optimus.prime pe 22 noiembrie 2010 16:33
Chiar era de astepta ca actorii din lost sa mai apara intr-un alt serial.ceva bun dupa parera mea.
Barbaru pe 22 noiembrie 2010 16:36
sincer la inceput am fost super fan a serialului dar dupa sezonul 3 cind am vazut in al 4 ce cicat tot intindea si tot lungea serialul am abandonat .nu as vrea ca ori ce serial e bun daca nu intinzi ideia prea mult .
dante pe 22 noiembrie 2010 19:42
@Barbaru nu a intins nici un "cicat" cum spui tu si doar serialul era peste capacitatile tale de a-l intelege.Pentru mine de atunci a devenit mai interesant.
Adrian pe 22 noiembrie 2010 23:05
Dante ai dreptate aici serialu Lost a fost foarte tare si foarte misto un serial care trebui sa te uiti ku atentie si sa intelegi despre ce este vb in priele parti ini arata dar din sezonu 3 a in ceput frumosu serial

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells