Spiritul primului film Avatar e ceea ce a atras publicul, crede James Cameron

de Marina Florea în 2 Apr 2021
Regizorul a amenințat scenariștii că îi concediază dacă vin cu povești noi

Mult-așteptatul sequel la Avatar, semnat de James Cameron, se apropie (primul, Avatar 2, este programat pentru premieră pe 16 decembrie 2022). Regizorul câștigător de Oscar a luat fanii cu sine în lumea a cinci follow-up-uri cu ocazia unui interviu dat de curând pe Marianne Williamson Podcast.

Cu peste 2,8 miliarde de dolari la box-office-ul global, Avatar are cele mai mari încasări la box-office (fără a considera ajustarea după inflație). Cameron spune că „succesul financiar al filmului nu a fost doar un noroc”, considerând că povestea simplă „a inspirat oameni din toate culturile”, adăugând: „Avatar a fost filmul numărul 1 practic peste tot”.

„Am respins multe povestiri pentru cel de-al doilea și cel de-al treilea film pentru că nu ne trimiteau în acel loc îndepărtat, care îți dădea senzația că visezi cu ochii deschiși.”, spune James Cameron

„Atunci când am scris sequel-urile, știam că vor fi trei deodată și au devenit patru, așa că am strâns un grup de scenariști și le-am spus: nu aș vrea să aud nici idei noi nici propuneri până nu ne dăm seama ce a mers bine la primul film, ce anume a creat o legătură cu publicul, și de ce a mers bine”, a continuat James Cameron. „Ei au continuat să vrea să discute despre povești noi. Eu am spus: Încă nu.” În cele din urmă a trebuit să-i ameninț cu concedierea, pentru că făceau ceea ce fac de obicei scenariștii, anume voiau să facă povești noi. Am spus: „Trebuie să vedem unde a fost legătura și să o protejăm, să protejăm acea scânteie și acea flacără.”, consemnează publicația IndieWire.

„A mai existat și un al treilea palier, unul asupra căruia am căzut toți de acord, însă era ceva de vis pe care nu îl pot spune într-o propoziție”, relata Cameron. „Era un fel de dorință visătoare de a fi acolo, de a fi într-un loc sigur, să îți dorești să fii acolo. Fie că era vorba de zbor, fie că era vorba de libertate sau eliberare, sau de a fi într-o pădure unde să poți simți mirosul pământului. Era ceva senzorial care era transmis la un nivel profund. Spiritualitatea primului film.”

Atunci când Cameron, în cele din urmă, le-a permis scenariștilor să vină cu noi fire narative, era deja al treilea element care devenea un fel de lumină călăuzitoare. Așa cum explica regizorul, „am creat și am respins multe povestiri pentru cel de-al doilea și cel de-al treilea film pentru că nu ne trimiteau în acel loc îndepărtat, care îți dădea senzația că visezi cu ochii deschiși.”

 

Exploreaza subiecte similare:

Avatar, James Cameron

Alte știri din cinema

Lucy Liu se alătură lui Helen Mirren în continuarea la Shazam!

Zachary Levi reia rolul său de erou DC

Iată ce parteneră va avea Harrison Ford în cel de-al cincilea film din seria Indiana Jones!

Phoebe Waller-Bridge joacă în Indiana Jones 5 în rolul principal, alături de Harrison Ford

Sony Pictures și-a ales platforma de streaming pentru filmele sale, inclusiv Venom și Spider-Man

Acordul dă, de asemenea, streamer-ului prima șansă de a difuza filme din arhiva Sony

Pe viaţă/For Life: schimbă lumea în bine, de oriunde eşti

Fantastica poveste a condamnatului pe viaţă devenit avocat, pe AXN

Părerea ta

Spune-ţi părerea
liliannikky pe 8 aprilie 2021 12:10
Numele meu este Lilian N. Aceasta este o zi foarte veselă din viața mea, datorită ajutorului pe care mi l-a dat dr. Saguru, ajutându-mă să-l recuperez pe fostul meu soț cu vraja sa magică și de dragoste. Am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de groaznic, deoarece soțul meu mă înșela cu adevărat și căuta un divorț, dar când am dat peste e-mailul Dr. Saguru pe internet despre cum a ajutat atât de mulți oameni să-și recapete fosta ajuta la fixarea relației. și să îi facă pe oameni să fie fericiți în relația lor. I-am explicat situația mea și apoi îi cer ajutorul, dar, spre surprinderea mea, mi-a spus că mă va ajuta cu cazul meu și aici sărbătoresc acum pentru că soțul meu s-a schimbat complet definitiv. El vrea întotdeauna să fie lângă mine și nu poate face nimic fără prezentul meu. Îmi place foarte mult căsnicia mea, ce mare sărbătoare. Voi continua să depun mărturie pe internet pentru că Dr.saguru este cu adevărat un adevărat jucător de vrăji. AI NEVOIE DE AJUTOR APLICĂ ACUM CONTACT CU DOCTORUL SAGURU ACUM VIA E-MAIL: drsagurusolutions@gmail.com sau WhatsApp +2349037545183 El este singurul răspuns la problema ta și te face să te simți fericit în relația ta. și, de asemenea, perfect în 1 LOVE SPELL 2 WIN EX BACK 3 FRUIT OF THE WOMB 4 PROMOTION SPELL 5 PROTECTION SPELL 6 VRAJA DE AFACERI 7 VRAJA DE LUCRU BUNĂ 8 VRAJA LOTERIEI ȘI VRAJEA ÎN CAZ DE CURTEA.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells