Spider-Man: No Way Home are șanse să depășească, la box-office, filmul Avatar, pe teritoriul american

de Marina Florea în 27 Ian 2022
Supereroul Sony/Marvel în costum roșu a încasat 721 milioane de dolari în Statele Unite

Spider-Man: No Way Home a surclasat, recent, filmul Black Panther la box-office-ul din Statele Unite, chiar lansat în condiții de pandemie, devenind filmul pe locul patru din istorie, după volumul încasărilor. Acum urmează să surclaseze filmul Avatar, scrie goldderby.com.

Supereroul Sony/Marvel în costum roșu a încasat 721 milioane de dolari în Statele Unite, pe când Avatar (după premiera din 2009 plus re-difuzarea din 2010) ajunsese la ceva mai mult, 760 de milioane de dolari în SUA. Totuși, există o notă de subsol. Spider-Man a ajuns în 39 de zile la ținta de 721 de milioane, în timp ce Avatar a reușit să își strângă încasările în 81 de zile.

Pentru că lucrurile nu dau semne de încetinire, pare probabil ca Spider-Man:No Way Home să depășească cifrele lui Avatar săptămânile următoare. Acest lucru l-ar pune pe locul trei în clasamentul încasărilor din toate timpurile în Statele Unite, având în față numai Star Wars: Episode VII-The Force Awakens (936 milioane de dolari) și Avengers: Endgame (858 milioane dolari).

Avatar a luat trei Oscaruri (imagine, efecte vizuale și scenografie) și a fost nominalizat la încă șase, dar a pierdut primele locuri - la cel mai bun film și cel mai bun regizor în fața lui The Hurt Locker și a regizoarei Kathryn Bigelow.

În cei doisprezece ani care au trecut de atunci, sequel-ul lui Cameron a tot continuat să fie amânat, însă o posibilă dată a premierei este 16 decembrie 2022.

Exploreaza subiecte similare:

Avatar, Spider-Man: No Way Home

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
ishmael pe 27 ianuarie 2022 13:33
sunt curios de comparatia intre numarul de bilete vandute, la urma urmei acestea s-au mai scumpit din 2009 incoace, sa nu mai socotim si ajustarea conform inflatiei
danny987 pe 27 ianuarie 2022 14:30
e in urma mult spider man in cazul asta. dar laudabila performanta oricum. mai mult de 600m in sua si 1,5b global nu i dadeam.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells