Spider-Man: Far From Home conține o scenă „pe care publicul o va urî”, spune Tom Holland

de Cristina Grigore în 13 Mai 2019
Pelicula ce va continua aventurile lui Peter Parker/Spider-Man se lansează la noi pe 5 iulie

Ultimul trailer al lui Spider-Man: Far From Home (nerecomandat celor care nu au văzut încă Avengers: Endgame), ne-a oferit o mostră a Universului Cinematografic Marvel după confruntarea finală – nu fără pierderi dramatice – cu Thanos. Cu sau fără legătură cu acele momente din Endgame, Tom Holland a ţinut să spună într-un interviu acordat comicbook.com că în pelicula ce va continua aventurile lui Peter Parker/Spider-Man va exista o scenă ce nu va fi deloc pe placul fanilor.

„Există o scenă în acest film în care publicul se va simţi ca şi cum ar fi primit un pumn în plină figură”, a spus actorul. „Şi la filmare îmi amintesc că am ieşit de pe platou, apoi m-am întors, am revăzut-o pe monitoare şi l-am întrebat pe Jon [Watts, regizorul filmului, n. red.]: «Eşti sigur că este în regulă aşa?». Iar el mi-a zis: „Nu, nu este. Oamenii vor urî scena aceasta”. Dar, serios, Dumnezeule, este o nebunie, este plină de tensiune şi vei avea senzaţia că îţi fuge pământul de sub picioare. Şi lucrul asta e chiar grozav”, a explicat Holland.

Vom înţelege exact la ce se referă interpretul lui Spider-Man – fie că va fi vorba despre moartea emoţionantă a unui personaj central, fie că va fi vorba de o răsturnare de situaţie, de genul celei petrecutre cu The Mandarin în Iron Man 3 – după lansarea lui Far From Home, ce va avea loc la noi pe 5 iulie.

Exploreaza subiecte similare:

Spider-Man: Far From Home, Tom Holland, Jon Watts

Alte știri din cinema

Ce spune presa străină despre Once Upon a time in Hollywood, filmul lui Tarantino

Producția cu Leonardo DiCaprio și Brad Pitt va avea premiera în țara noastră pe 9 august

Aladdin, între spectacol vizual şi suicid creativ

Cum poate captiva publicul un film a cărui poveste o cunoşti pas cu pas?

O plimbare cu covorul zburător din filmul Aladdin? Se poate în sala 4DX!

Efectelor de mișcare din sala 4DX, se adaugă intensificarea scenelor muzicale prin mișcările ritmice ale scaunelor, dar și prin efectele de mediu delicate

Filme remarcate la Cannes, Berlin și Sundance, în premieră în competiția BIFF

Cea de-a 15-a ediție a BIFF va avea loc între 24 și 30 iunie la Cinema Muzeul Țăranului, Cinema Elvire Popesco și Grădina cu Filme – Cinema & More – Creart din București

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells