Spectaculoasa procesiune pe covorul roșu al Globurior de Aur, în reluare săptămâna aceasta pe canalul E!

de Cinemagia în 8 Ian 2018
Live From The Red Carpet: The 2018 Golden Globe Awards poate fi urmărită în reluare la E! luni, 8 ianuarie, la 19:00, 21:00 și 23:00, marți la 18:00, miercuri la 10:00, vineri la 16:00 și sâmbătă, 13 ianuarie, la ora 22:00.

Cea de a 75-a ediție a Premiilor Globul de Aur, care a avut loc duminică, 7 ianuarie 2018, la Los Angeles, și-a desemnat câștigătorii. Televiziunea E! a fost prezentă pe covorul roșu al ceremoniei de la Los Angeles, prezentatorii Giuliana Rancic și Ryan Seacrest întâmpinându-i pe nominalizați, prezentatori și colegii de breaslă ai acestora în emisiunea Live From The Red Carpet: The 2018 Golden Globe Awards.

Fiind prima mare ceremonie care a avut loc la Hollywood de la declanşarea scandalului care l-a avut în centru pe producătorul Harvey Weinstein, majoritatea invitaților a purtat ținute negre, în semn de protest față de hărțuirea sexuală.

Live From The Red Carpet: The 2018 Golden Globe Awards poate fi urmărită în reluare la E! luni, 8 ianuarie, la 19:00, 21:00 și 23:00, marți la 18:00, miercuri la 10:00, vineri la 16:00 și sâmbătă, 13 ianuarie, la ora 22:00.

Filmul Three Billboards Outside Ebbing, Missouri a primit Globul de Aur pentru cel mai bun film la categoria dramă şi a devenit, alături de serialul Little Big Lies, câştigătorul serii, cu nu mai puţin de patru trofee. Printre premianți s-au mai numărat Frances McDormand, Saoirse Ronan, James Franco, Nicole Kidman, Elisabeth Moss.

Despre NBCUniversal International Networks

Universal Networks International, divizia globală de canale a NBCUniversal, este una dintre cele mai mari companii de divertisment, furnizând conţinut şi branduri de calitate pentru peste 165 de țări din Europa, Orientul Mijlociu, Africa, America Latină şi Asia Pacific. Portofoliul include brandurileUniversal Channel, Syfy, E! Entertainment Television, 13th Street, DIVA, Studio Universal, Telemundo, Bravo, The Style Network, Dreamworks și Golf Channel.Aceste branduri unice oferă experienţe diverse de divertisment pentru audienţele locale din întreaga lume. Universal Networks International reprezintă și Movies 24 în Marea Britanie. 

NBCUniversal News Group, care deține unul dintre cele mai cunoscute, respectate și influente portofolii de posturi TV și canale digitale informative din lume, operează CNBC și NBC News la nivel internațional.

Universal Networks International este parte a NBCUniversal, una dintre cele mai mari companii de media şi divertisment din lume, care dezvoltă, produce şi se ocupă de marketingul divertismentului, ştirilor şi informaţiei pentru o audienţă globală. NBCUniversal deține și operează un important portofoliu de rețele TV de știri și divertisment, deține o companie de producție cinematografică, un grup de stații TV, produce un mare număr de programe de televiziune și deține, de asemenea, parcuri de distracții celebre în toată lumea. NBCUniversal este o divizie Comcast Corporation.

 

 

Alte știri din cinema

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells