Spectacolele de licență ale tinerilor actori

9 Feb 2018
Primele spectacole pregătite de promoția 2015-2018 de actori ai Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică

Studenții anului III Actorie din cadrul UNATC (Universitatea Națională de Arta Teatrală și Cinematografică, București) vă invită să-i vedeți în primele lor spectacole. După anul I și II de studiu - în care au pregătit pentru examene scene mai mari sau mai mici, apoi acte - anul final este dedicat pregătirii spectacolelor, ne explică Anca Bejan, autoarea Jurnalului de student la Actorie ținut pe Cinemagia. „Gata cu examenele, tinerii actori ridică ancora și au nevoie de voi, să le suflați în pânze”, spune actrița.

Până în Gala Absolvenților, care va avea loc în iunie, studenții anului III își „plimbă” spectacolele pe la teatrele din Capitală, la festivaluri din toată țara, dar joacă și în sălile de spectacole din cadrul universității din București (Matei Voievod 75-77).

„Despre cum ia naștere un spectacol, despre ce se întâmplă în „bucătăria artistică”, vă voi povesti pe larg în următoarea filă de jurnal. Până atunci, vă prezint în continuare primele spectacole pregătite de promoția 2015-2018 și vă invit să-i susțineți pe acești tineri venind în public și urmărindu-le activitatea”, ne transmite Anca Bejan.

Copyright foto: Tudor Grădinaru

Vezi galeria foto

Alte știri din cinema

Durata lui Aquaman, dezvăluită. Filmul va ţine peste două ore

Filmul se lansează la noi pe 21 decembrie

Spin-off-ul lui Fast & Furious, în impas. Universal, dat în judecată de un producător

Neal Moritz, un vechi producător al celebrei serii, cere daune de zeci de milioane de dolari

Se fac înscrieri la Școala de film a lui Dragoș Bucur, Dorian Boguță și Alexandru Papadopol

Cursurile din anii trecuți s-au finalizat cu producția celor trei filme de succes Love Building, Alt Love Building și Două lozuri

First Man, cu Ryan Gosling în rol central, depăşit de Venom la box office

Filmul cu Tom Hardy deține locul întâi în clasamentul nord-american pentru a doua săptămână la rând

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells