Spectacolele de licență ale tinerilor actori

9 Feb 2018
Primele spectacole pregătite de promoția 2015-2018 de actori ai Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică

Studenții anului III Actorie din cadrul UNATC (Universitatea Națională de Arta Teatrală și Cinematografică, București) vă invită să-i vedeți în primele lor spectacole. După anul I și II de studiu - în care au pregătit pentru examene scene mai mari sau mai mici, apoi acte - anul final este dedicat pregătirii spectacolelor, ne explică Anca Bejan, autoarea Jurnalului de student la Actorie ținut pe Cinemagia. „Gata cu examenele, tinerii actori ridică ancora și au nevoie de voi, să le suflați în pânze”, spune actrița.

Până în Gala Absolvenților, care va avea loc în iunie, studenții anului III își „plimbă” spectacolele pe la teatrele din Capitală, la festivaluri din toată țara, dar joacă și în sălile de spectacole din cadrul universității din București (Matei Voievod 75-77).

„Despre cum ia naștere un spectacol, despre ce se întâmplă în „bucătăria artistică”, vă voi povesti pe larg în următoarea filă de jurnal. Până atunci, vă prezint în continuare primele spectacole pregătite de promoția 2015-2018 și vă invit să-i susțineți pe acești tineri venind în public și urmărindu-le activitatea”, ne transmite Anca Bejan.

Copyright foto: Tudor Grădinaru

Vezi galeria foto

Alte știri din cinema

Deadpool 2, mai obraznic şi mai obscen

Comedia de acţiune cu supereroul ireverenţios rulează pe marile noastre ecrane

Jake Gyllenhaal va fi antagonistul următorului Spider-Man: Homecoming

Starul este în negocieri pentru rolul lui Mysterio

Luc Besson – acuzaţii grave aduse de către o actriţă franceză

Aceasta susţine că a fost abuzată sexual de către cineast

Deadpool 2 nu ocoleşte recordurile. Are cea mai bună lansare internaţională a Fox

Totalul internaţional al încasărilor a trecut de 300 milioane de dolari

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells