Sophie Turner spune că finalul lui Game of Thrones va fi cu adevărat surprinzător

de Cristina Grigore în 11 Iul 2018
Şi Maisie Williams a avut ceva de „comunicat” fanilor…

În 2019 vom putea afla care este finalul epicei saga Game of Thrones, însă până atunci numeroase teorii legate de cum va fi acesta circulă printre fani. Într-un interviu acordat DigitalSpy.com, actriţa Sophie Turner, interpreta Sansei Stark, garantează că finalul va fi unul cu adevărat surprinzător.

„Trebuie să spun că eu  – şi asta fără să fac vreun spoiler – am fost plăcut surprinsă de felul imprevizibil în care serialul s-a încheiat. Publicul a venit cu nenumărate variante despre asta, despre cine va ieşi din peisaj şi sau cine pe cine va elimina. Eu am fost extrem de satisfăcută de cum s-a terminat totul şi cred că şi fanii vor fi”, a spus ea.

Recent, actriţa Maisie Williams (Arya) a anunţat pe contul de Instagram că a terminat filmările la ultimul sezon al Game of Thrones, însă fanii au speculat după imaginea postată de aceasta (în care se văd adidaşii ei plini de sânge), dar mai ales după hastagul ales (#lastwomanstanding), că Arya fie este, într-adevăr, ultima femeie rămasă în viaţă din serial, fie că este ultima care şi-a încheiat filmările la serial, mai ales că scenele nu sunt filmate neapărat în ordine cronologică.

Atât Turner, cât şi Williams, au fost distribuite în filme X-Men. Pe Turner am văzut-o în rolul lui Jean Grey din X-Men: Apocalypse (2016). Personajul ei va reveni pe marele ecran – şi va fi în centrul atenţiei – în X-Men: Dark Phoenix (cu lansarea anul viitor). Williams va apărea într-un spin-off X-Men, The New Mutants, ce va ajunge în cinematografe pe 2 august 2019.

Exploreaza subiecte similare:

Game of Thrones, Sophie Turner, Maisie Williams, X-Men: Dark Phoenix, The New Mutants, X-Men: Apocalypse

Alte știri din cinema

Noi filme și seriale vor transforma The Walking Dead într-o franciză fără sfârșit

Potrivit AMC, serialul ar mai putea rula încă 10 ani pe micile ecrane, chiar și după ieșirea din scenă a protagoniștilor

Horațiu Mălăele filmează drama „Luca”, pe Aeroportul Henri Coandă

Filmările au loc în perioada 5 septembrie - 4 octombrie 2018 în București și Buftea

Se face Space Jam 2, cu LeBron James în distribuție

Producătorul executiv al filmului va fi regizorul lui Black Panther

Imagine Dragons semnează melodia de final a noii animații Disney Ralph Rupe Netu'

Solistul, Dan Reynolds, spune că temele emoționale ale filmului se reflectă în noul cântec compus de ei

Părerea ta

Spune-ţi părerea
carmen_angelus_romila pe 27 iulie 2018 11:34
Sunt foarte curios de ce ne-au pregatit realizatorii, asta si datorita multor speculatii, pentru finalul superbului serial Game of Thrones...(?)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells