Soldat din Transformers culege floricele Disney

de Ştefan Dobroiu în 15 Oct 2009
Soldat din Transformers culege floricele Disney

Josh Duhamel, interpretul maiorului Lennox din cele două Transformers, va apărea într-o comedie romantică produsă de Disney. Titlul este What's He Got?, iar regizorul Walt Becker, omul din spatele Wild Hogs sau Van Wilder.

În acest moment nu se ştie aproape nimic despre subiect, dar e destul de greu să ne imaginăm că cei de la Disney se vor îndepărta prea mult de la reţetele clasice. Titlul, oricum, ne trimite câte o frumoasă care se va întreba la un moment dat de ce-i place aşa mult de pretendentul ei interpretat de Duhamel. Momentan nu se ştie ce actriţă va apărea pe afişului filmului, dar faptul că Disney a plătit nu mai puţin de un milion de dolari pe scenariul scris de Kevin Bisch e un semn bun, spun cei de la Empire.

Chiar dacă îl cunoşti mai degrabă din filme de acţiune, Duhamel ar putea să-şi facă un nume în comedia romantică. Actorul a terminat deja filmările la When in Rome, o comedie romantică regizată de Mark Steven Johnson (acesta a regizat Ghost Rider şi Daredevil, deci ar putea veni cu o viziune cel puţin proaspătă în gen), a cărei premieră românească este programată pentru 19 martie 2010. Iată mai jos un sinopsis:

O ambiţioasă new-yorkeză (Kristen Bell), convinsă că viaţa nu-i va oferi niciodată o relaţie perfectă, zboară la Roma, unde fură, în chip de sfidare a destinului, monede dintr-o celebră fântână a dragostei. Inexplicabil, tânăra se trezeşte curtată de mai mulţi admiratori înflăcăraţi, de la un magnat din industria cârnaţilor până la un magician de stradă. Pe toţi ea îi respinge fără efort, dar problemele apar atunci când un fermecător jurnalist, Nick (Duhamel) începe să-i facă şi el curte.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
mitika pe 16 octombrie 2009 11:15
dupa figura cred ca ii va merge bine in comedii romantice.
Radu1711 pe 16 aprilie 2010 23:41
sa vedem cum o sa iasa comedia
alex_il_fenomeno pe 27 noiembrie 2011 17:35
suna bine . ma declar interesant de productie .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells