Sofia Vergara spune că sânii săi voluminoși sunt „o tortură” atunci când trebuie să facă sport

de Cristina Grigore în 3 Aug 2017
A face exerciții fizice nu este tocmai cea mai plăcută activitate pentru actrița din Modern Family

Sportivele o știu cel mai bine. Un bust voluminos nu este un atu atunci când trebuie să intri pe teren ori în sala de sport. Dacă în industria de divertisment rotunjimile sunt atracția camerelor foto și de filmat, sunt și vedete care ar prefera să fie mai puțin dotate în ceea ce privește anumite atuuri feminine… Pentru Sofia Vergara, a avea un corp atletic este un vis. Însă nu unul prea aproape de realitate, din cauza sânilor voluminoși.

Vedeta lui Modern Family a declarat pentru revista Women’s Health, pe coperta căreia a pozat în costumul Evei: „Mi-ar fi plăcut să fiu mai atletică, dar când eşti dotată cu asemenea bust uriaş… Sunt aşa de la 13 ani, iar odată cu maternitatea sânii mei s-au făcut şi mai mari”.

„Este o tortură pentru mine”, a spus ea despre mersul la sală. „Sunt prost dispusă cu două ore înainte, sunt prost dispusă când mă antrenez şi rămân în aceeaşi stare şi după, când trebuie să îmi programez următoarea şedinţă”, a mărturisit ea.

Actriţa americană născută în Columbia nu mai este la vârsta tinereţii şi, chiar dacă este mândră de corpul ei, şi-ar dori ceva mai puţină expunere. „I-am spus agentului meu: ‘Am 45 de ani! Încetează să mă mai implici în proiecte ce implică nuditate! Lasă-mă să îmbătrânesc cu demnitate’!”, a adăugat ea.  

Exploreaza subiecte similare:

Sofía Vergara, Modern Family

Alte știri din cinema

Jennifer Lawrence povesteşte o experienţă umilitoare de la începutul carierei

De la comparaţii în costumul Evei cu alte tinere, la aluzii sexuale, actriţa a acceptat totul pentru a putea avansa în branşă...

Solo: A Star Wars Story este titlul oficial al producţiei despre Han Solo

Pelicula regizată de Ron Howard a încheiat marţi filmările

„Dumnezeu să ne ierte”, despre doi polițiști în căutarea unui monstru, din 27 octombrie

Inspectorii Velarde și Alfaro se confruntă pe neașteptate cu o serie de crime oribile. Primesc ordinul de a rezolva cazul cât mai repede și cât mai discret, dar acțiunile lor nu sunt chiar atât de diferite de cele ale criminalului

Michael Fassbender și Alicia Vikander s-au căsătorit

Interpretul lui David din Prometheus este acum soţul Avei din Ex Machina

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells
Feedback