Sofia Vergara și Joe Manganiello sunt soț și soție

de Gloria Sauciuc în 25 Nov 2015
Ceremonia s-a desfășurat în interior, într-un decor de basm

Sofia Vergara și Joe Manganiello  s-au căsătorit în weekend, ceremonia fiind una fastuoasă. Cei doi celebri miri au mers în fața altarului duminică, în cadrul The Breakers Resort din Palm Beach, Florida. Ceremonia a început la ora 7 p.m. în fața oaspeților, printre care se numărau Reese Witherspoon și Channing Tatum.

Vergara, de 43 de ani, nu a făcut nicio economie de mijloace: o petrecere la piscină, o masă festivă, plus o veritabilă serenadă din partea lui Manganiello cu „Sweet Child O Mine”. Manganiello, de 38 de ani, a cerut-o de soție pe Vergara anul trecut de Crăciun, în timpul unei vacanțe la Kauai, după o relație de șase luni. Cei doi s-au cunoscut în iulie 2014, la scurt timp după un interviu al lui Manganiello în revista People.

Starul din Magic Mike XXL dezvăluia că abia așteaptă să pună inelul pe deget, susținând că „cel mai frumos aspect legat de căsătorie este a nu fi nevoit să schimbi ceva. Era vorba de a găsi pe cineva care să mă completeze perfect”, a adăugat el. Rochia de mireasă a fost semnată de casa de modă Zuhair Murad Couture.

Ceremonia s-a desfășurat în interior, într-un decor de basm, cu trandafiri albi, orhidee și hortensii, mireasa apărând fără voal și având un buchet de orhidee. Preotul a citit din Biblie atât în engleză cât și în spaniolă, cei doi miri rostindu-și fiecare propriul jurământ. Cununia a trezit aplauze și lacrimi de bucurie din partea tuturor oaspeților. În loc de cadouri, mirii i-au rugat pe oaspeți să facă o donație către fundațiile de caritate care susțin două spitale de copii.

Sursa: Instagram user sofiavergara

Exploreaza subiecte similare:

Sofía Vergara, Joe Manganiello

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 26 noiembrie 2015 22:40
Ce ma bucur pentru ea! Casa de piatra!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells