Snoop Dogg, într-un film biografic despre un proxenet cu talent muzical

de Cristina Grigore în 16 Sep 2011
Snoop Dogg, într-un film biografic despre un proxenet cu talent muzical

Snoop Dogg nu este la primul rol într-un lung metraj, însă pelicula biografică în care l-au cooptat cei de la Ames Universal în colaborare cu SRI Entertainment iese în evidenţă tocmai prin similarităţile carierelor celor doi, personaj şi actor.

Cunoscutul cântăreţ de muzică rap va deveni în The Legend of Filmore Slim un chitarist de blues ajuns celebru în anii '50, a cărui carieră muzicală a fost umbrită de o alta, ilicită, dar plină de adrenalină. Următoarele două decenii l-au găsit pe acesta drept unul dintre cei mai renumiţi proxeneţi din San Francisco, supranumit „Papă al Proxeneţilor” sau „Conducătorul Jocului de pe Coasta de Vest”. Reîntoarcerea la muzică s-a petrecut în 1980, Slim mergând şi acum în turnee, la vârsta de 77 de ani.

„Acest film acoperă mai multe decenii, de la începutul lui Slim ca muzician, la fascinaţia sa pentru viaţa plină de pericole şi bani, şi la anii de închisoare şi căinţă”, a declarat co-producătorul Alan Ames.

Va fi un rol destul de familiar pentru rapperul certat şi el cu legea în nenumărate rânduri (porecla sa este Doggfather). Filmul va fi regizat de Hawthorne James după un scenariu de Ames şi Carole Parker, iar filmările vor începe în primăvara anului 2012.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
ing.marius pe 16 septembrie 2011 12:53
Eu cred ca Snoop Dogg stie sa-si dovedeasca talentul lui ca actor .......
alex_il_fenomeno pe 16 septembrie 2011 13:22
nu este la prima incercare , pentru ca si in "boss'n up" a avut un rol asemanator !
Gebeleizis pe 17 septembrie 2011 16:00
De notat filmul.
xerses pe 17 septembrie 2011 19:13
Are ceva talent pentru actorie , asa ca voi urmari.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells