Smokin' Aces/ Asii din maneca se lanseaza pe DVD!

25 Iun 2007
Smokin' Aces/ Asii din maneca se lanseaza pe DVD!

Comentariul regizorului, "Cascadorii si efecte speciale", scene scoase, "Scene extinse si scene sterse", "Sfarsitul cowboy-lor" sunt bonusurile pe care le contine nou-lansatul DVD "Smokin' Aces/ Asii din maneca" de la Euro Entertainment.

Ben Affleck, Andy Garcia, Ray Liotta, Jeremy Piven, Ryan Reynolds, Alicia Keys si Common fac din filmul "Asii din maneca" cel mai exploziv DVD de actiune al anului, al lui Joe Carnahan, aclamatul regizor al filmului Narc.

Cand capul mafiei ofera o recompensa de un milion de dolari pentru capturarea lui Buddy "Aces" Israel – un artist viclean din Las Vegas devenit informator al FBI-ului - federalii il pun pe Buddy sub protectie intr-o mansarda ferita de ochii indiscreti. In timp ce Buddy pierde timpul cu prostituate, bautura si droguri, o cumplita gasca de mafioti extrem de violenti, asasini lipsiti de scrupule si ucigasi fara mila se pregatesc de vanatoare cu artileria grea: lanturi, grenade, pistoale, cutite, pentru a-l rapi pe Aces si a incasa milionul de dolari.

DVD-ul se poate gasi in reteaua Media Galaxy, Diverta, Selgros, Metro, Cora si in magazinele de specialitate

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells