Smiley dă glas haiosului Percy, din animaţia „Aventurile lui Smallfoot”

de Cinemagia în 23 Oct 2018
„Câteodată pe amândoi ne mai fură peisajul”, a concluzionat cântărețul

După ce i-a dat glas porumbelului Toady din „Berzele”/„Storks”, spre marea bucurie a copiilor, Smiley revine pe marile ecrane într-un nou rol savuros în „Aventurile lui Smallfoot”, un film de animaţie care va avea premiera în cinematografele din toată ţara pe 26 octombrie.

Despre cariera sa în dublaj şi rolul lui Percy, căruia Smiley îi împrumută vocea în versiunea în limba română a animaţiei, artistul declară: „După ce am dublat în Berzele rolul porumbelului Toady, copiii începeau să îmi citeze din desenele animate, atunci când îi întâlneam la concerte. Acum pot spune că e o mare plăcere să interpretez astfel de personaje şi în general sunt un mare fan al animaţiilor, aşa că atunci când va fi să am un copil, probabil că îi voi arăta aceste filme şi nu îi voi spune că e vocea mea, pentru că aş fi curios să văd dacă îmi recunoaşte sau nu vocea”, a recunoscut artistul.

În aceeaşi notă, Smiley a găsit şi o serie de asemănari cu personajul său din ,,Aventurile lui Smallfoot”, haiosul om de televiziune Percy şi în consecinţă a adăugat: „Pot spune ca el în final pune mai presus de orice prietenia şi ceea ce îi spune inima. Şi în cazul meu prietenii, alături de familia mea au fost întotdeauna o prioritate. Ai câţiva prieteni pe care îi păstrezi toată viaţa, aşa că eu şi Percy cred că avem nişte lucruri în comun. Şi ar mai fi ceva: câteodată pe amândoi ne mai fură peisajul”, a concluzionat Smiley.

O poveste animată destinată tuturor vârstelor, „Aventurile lui Smallfoot” rescrie un mit cunoscut, atunci când un tânăr yeti găseşte ceva ce nimeni din specia lui nu credea că există,  adică… un om. Vestea acestei dovezi clare seamănă panică în întreaga comunitate de yeti care încep să se întrebe oare ce altceva mai există dincolo de hotarele satului lor înzăpezit. Curiozitatea îi va conduce spre mari descoperiri, noi prietenii şi dovezi de curaj.

O producţie Warner Bros. Pictures şi Warner Animation Group, împreună cu Zaftig Films, animaţia „Aventurile lui Smallfoot” are premiera în cinematografele din ţară începând cu 26 octombrie.

Exploreaza subiecte similare:

Smiley, Smallfoot

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
carmen_angelus_romila pe 24 octombrie 2018 08:28
Pe langa faptul ca este un bun cantaret si compozitor, cu preocupari majore in acest sens, iata ca Smiley da dovada de un mare caracter, facandu-si timp sa bucure si entuziasmeze,publicul junior, dand glas unor personaje animate.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells