Smiley a revenit după doi ani la cinema. Timișorenii au vizionat primii Odată pentru totdeauna la Cinema City

de Cinemagia în 22 Feb 2022
Iura Luncașu: Contează enorm pentru noi să avem din nou public în cinema. Am așteptat de prea multă vreme lucrul acesta.

Echipa filmului „Odată pentru totdeauna s-a reunit duminică, 20 februarie la Cinema City Timișoara pentru lansarea în avanpremieră a producției românești. Premiera comediei cu accente dramatice va avea loc din 23 februarie la cinema.

Cu 3 zile înainte de lansarea în cinematografe, Cinema City Timișoara a găzduit avanpremiera specială organizată pentru spectatorii și partenerii din Timișoara, orașul unde au avut loc filmările producției românești.

Regizorul Iura Luncașu alături de actorii Smiley, Ada Galeș, Augustin Viziru, Cătălin Cazacu, Gina Pistol au fost prezenți alături de timișoreni și s-au bucurat de reacțiile celor prezenți.

Primele reacții ale echipei filmului

„Mă bucur că fac parte din acest film. Mă bucur ca am venit după 2 ani jumătate, la cinema, iar întâmplarea face că am venit la un film cu mine.. De aceea l-am făcut. Ca să revin la cinema după 2 ani jumătate, să văd un film cu mine”, a declarat Smiley publicului din sală.

Filmul spune povestea unui regizor de succes și tată a doi copii, Alex, interpretat de către Similey, care trece printr-o perioadă a vieții sale în care se luptă cu depresia, în ciuda succesului pe care îl are în plan profesional. După ce își anunță familia că se reîntoarce în satul natal, ei decid să îl urmeze și doar cu ajutorul lor reușește să depășească momentele dificile. De-a lungul filmului, încercarea lui Alex de a scăpa de depresie este împiedicată de diferite evenimente, însă descoperă adevăratul sens al vieții și că familia, iertarea și dragostea sunt leacul pentru orice. 

„Vreau să le mulțumesc actorilor care au crezut foarte tare în proiectul ăsta. Nu este ușor să faci un film după fapte reale, evident dramatizate, dar mare parte din ele provin din niște experiențe, unele ale mele personale” a mărturisit Iura Luncașu, regizorul filmului.„Contează enorm pentru noi să avem din nou public în cinema. Am așteptat de prea multă vreme lucrul acesta”, continuă Iura Luncașu.

Smiley joacă alături de Ada Galeș, actrița care a câștigat un premiu Uniter pentru debut și, de asemenea, are o carieră impresionantă în teatru și în film. „O să aveți o surpriză foarte plăcută. Vorbiți mai departe oamenilor de film. E foarte important să vină lumea la cinema la film românesc și independent”, a spus Ada Galeș înainte de începerea proiecției în sala de cinema.

Cinema City continuă să susțină filmul românesc și ne-am bucurat că cinematograful nostru a fost locul primei întâlniri emoționate a peliculei „Odată pentru totdeauna” cu publicul, realizatorii și partenerii care au contribuit și s-au implicati în realizarea acestei producții. Timișoara arată fabulos prin lentila de cinema, surpriâandu-i chiar și pe cei care o cunoșteau atât de bine. E un film de care aveți nevoie, un film care trebuie văzut și trăit în sala de cinema - azi la Timișoara, de mâine în toată țara. Ne vedem la cinema”, a menționat Ioana Ionescu, Marketing Manager Cinema City

Din distribuție mai fac parte și Gina Pistol, Cosmin Natanticu, Levent Sali, Giulia Nahmany, Mihnea Luncașu și Celina Enea.

Odată pentru totdeauna” este unul dintre cele mai așteptate filme românești din acest an și va fi distribuit de Vertical Entertainment în cinematografele din toată țara, începând cu 23 februarie 2022.

Exploreaza subiecte similare:

Odată pentru totdeauna, Smiley, Ada Galeş, Augustin Viziru, Cătălin Cazacu, Gina Pistol, Cosmin Natanticu, Levent Sali, Giulia Nahmany, Mihnea Luncașu, Celina Enea, Iura Luncaşu

Alte știri din cinema

Rupert Friend, distribuit ca Sergiu Celibidache tânăr, se alătură lui John Malkovich în Cravata galbenă

Cravata galbenă se va filma în România, în regia lui Serge Ioan Celebidachi (fiul dirijorului)

Shakira va avea parte în Spania de un proces de evaziune fiscală

Celebra cântăreață pop respinge toate acuzațiile și a respins un acord amiabil cu autoritățile

Asghar Farhadi îi invită pe artiști să își declare solidaritatea cu poporul iranian

Iranul este, de peste o săptămână, scena unor proteste violente, generate de decesul Mahsei Amini

Primele reacții la controversatul film Sparta, al lui Ulrich Seidl

„Ulrich Seidl, un cunoscut regizor austriac, a venit în România să facă un film despre pedofilie cu actori amatori minori, fără să îi informeze pe părinții acestora despre subiectul real al filmului”, scria jurnalista Delia Marinescu, membră a echipei care a făcut investigația pentru ziarul Der Spiegel

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells