Singuri acasă 2: despre găsirea curajului și salvarea celor neajutorați

de Gloria Sauciuc în 11 Iun 2019
Personajele surprind din nou, în notă când amuzantă când sarcastică, personalitatea animalelor pe care le portretizează

Găsirea curajului și mila față de animalele de circ sunt cele două teme ale animației The Secret Life of Pets 2. Tradus la noi cu Singuri acasă 2, animația aruncă simpaticele animale de companie într-o periculoasă misiune de salvare a unui tigru alb din mâinile unui dresor de circ malefic.

Misiunea, cu valențe educative pentru copii, îl va face pe anxiosul terrier Max (Patton Oswalt), protagonistul filmului, să își găsească curajul interior. În aceeași situație va fi și iepurașul Snowball (Kevin Hart), care se păcălește singur că este un supererou. Când Daisy (Tiffany Haddish), un Shih Tzu neînfricat îi va cere ajutorul lui Snowball într-o misiune periculoasă, iepurașul își va aduna toate forțele pentru a fi eroul care pretinde că este.

Relația lui Max cu noul membru al familiei, Liam (băiețelul stăpânilor lui), înduioșează dar și pune în discuție stilul de parenting (excesiv de) protectiv.

Filmul face o prezentare cât se poate de amuzantă a neamului pisicesc, pe parcursul lecțiilor pe care le ia pomeranianul Gidget (Jenny Slate) de la felina Chloe (Lake Bell), atunci când va pregăti o infiltrare în casa plină de pisici a unei bătrâne.

Structura filmului urmărește în paralel două povești, care se vor intersecta în a doua jumătate a filmului. Pe de o parte, Max și Duke au venit la o fermă, în vacanță, unde îl vor cunoaște pe Rooster (Harrison Ford, care debutează în industria filmelor animate), câinile de pază neînfricat. Acesta observă că gulerul de la veterinar al lui Max e un fel de scut imaginar al acestuia, care îl protejează de frici închipuite. Rooster va avea câteva lecții importante pentru Max.

Pe de altă parte, în casele știute din filmul anterior, personajele au parte de propria aventură. Cățelușa Daisy vrea să salveze un tigru alb de circ și cere ajutorul lui Snowball, iepurașul supererou închipuit. Pomeranianul Gidget va participa la misiune, după ce cooptează o casă de pisici.

Personajele surprind din nou, în notă când amuzantă când sarcastică, personalitatea animalelor pe care le portretizează.

Premisa primului film, și anume „să aflăm ce fac animalele când sunt singure acasă!” a adus succesul uriaș al animației, „Singuri acasă” bătând recordurile la box office cu încasări de peste 875 de milioane de dolari la nivel mondial. Al doilea film, The Secret Life of Pets 2, tradus mot-a-mot „Viața secretă a animalelor de companie” promite o nouă dezvăluire căreia iubitorii de animale nu îi pot rezista.

În „Singuri acasă 2” găsim aproape toate personajele inițiale, și câteva noi, confruntându-se cu provocări ce le testează curajul, determinarea și încrederea în sine.

Exploreaza subiecte similare:

The Secret Life of Pets 2, Patton Oswalt, Kevin Hart, Tiffany Haddish, Lake Bell, The Secret Life of Pets, Harrison Ford

Alte știri din cinema

Michael Fassbender va fi capul de afiș al unei aventuri plasate în lumea spionajului

Pelicula va avea la bază seria romanelor SAS ale lui Gérard de Villiers; extrem de populare, s-au vândut în peste 120 milioane de copii în toată lumea

Au început filmările la prequel-ul Game of Thrones. Naomi Watts face parte din distribuție

Secrete terifiante din istoria veche a Westerosului vor fi dezvăluite în această nouă serie

Men in Black: International era să rămână fără regizor în timpul filmărilor

Unele surse apropiate producției pun cifrele modeste obținute la box office-ul american pe divergențele din timpul producției

Guillermo del Toro îl vrea pe Bradley Cooper în noul său film, Nightmare Alley

Rolul central din adaptarea romanului despre lumea întunecată a divertismentului îi era rezervat lui Leonardo DiCaprio

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells