Sin City 2 primeşte scenarist de Oscar

de Cristina Grigore în 30 Aug 2011
Sin City 2 primeşte scenarist de Oscar

O continuare despre a cărei realizare se vorbeşte de mult, dar a cărei producţie a fost adesea amânată, este cea a lui Sin City. După succesul lui Robert Rodriguez şi Frank Miller din 2005, fanii au aşteptat şi cea de-a doua parte, ce pare că se va concretiza acum odată cu angajarea ca scenarist a lui William Monahan, scrie The Hollywood Reporter.

Regizorul Robert Rodriguez a declarat că beneficiază în acest moment şi de finanţarea necesară pentru noua producţie, astfel încât s-ar putea apuca de filmări chiar înainte de sfârşitul anului, atâta timp cât are un scenariu bun după care să lucreze. Primul Sin City a fost bazat în întregime pe benzile desenate ale lui Frank Miller, însă, se pare, acest lucru se va schimba în cazul sequel-ului.

De la câştigarea premiului Oscar pentru scenariul lui The Departed, William Monahan a devenit unul dintre regizorii de top ai Hollywood-ului, el fiind autorul primei variante de scenariu pentru SF-ul lui Joseph Kosinski, Horizons (cu Tom Cruise drept protagonist) şi urmând să lucreze din nou alături de Martin Scorsese pentru un remake al lui The Gambler. Debutul său regizoral, London Boulevard, a poposit în luna februarie a acestui an şi pe marile ecrane româneşti.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
Sorin87 pe 30 august 2011 09:33
astept cu nerabdare sa vad filmul
Crist11 pe 30 august 2011 14:58
Sper sa aiba o scena hot Jessica altfel, nu ma uit.
xerses pe 30 august 2011 15:02
Daca e scenarist de Oscar, atunci vom avea parte de un film bun.Cinteaza insa si regia foarte mult.
Costirik pe 31 august 2011 23:49
wow esti foarte perspicace:)))
legolas05 pe 30 august 2011 18:53
sper sa fie foarte bun filmul
alex_il_fenomeno pe 31 august 2011 16:52
filmul capata deja un aer promitator !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells