Sigourney Weaver dezvăluie că s-a trecut deja la filmările lui Avatar 4 și 5

de Cristina Grigore în 31 Oct 2018
Actrița ne ţine la curent cu producţia francizei şi povestește despre provocările de la filmări

Actrița Sigourney Weaver a povestit într-un interviu acordat TheHollywoodReporter.com care este stadiul filmărilor la continuările Avatar și a oferit câteva amănunte legate de personajul său și de provocările de la filmări.

Potrivit acesteia, filmările la Avatar 2 și 3 s-au încheiat, iar echipa a trecut acum la părțile 4 și 5 ale seriei. „De fapt, este o singură poveste”, a spus actriţa despre cele patru sequel-uri. „Primele sunt, cumva, independente. Merg şi fără 4 şi 5, dar este vorba, până la urmă, de o saga uriaşă”, a completat ea.

Weaver a ţinut să menţioneze că acum joacă un altfel de personaj (a cărui interpretare, aşa cum a menţionat şi James Cameron, i-a pus ceva probleme). Se ştie că Dr. Grace Augustine moare în primul film al seriei.

„Am filmat în Los Angeles, iar James ne-a anunţat că vor fi multe scene sub apă, aşa că am învăţat să ne scufundăm şi am trecut la treabă –  a fost provocator, dar grozav”, a povestit Weaver.

„Eu mă consider norocoasă, pentru că am crescut aproape de apă şi sunt căsătorită cu cineva din Hawaii. Pe lângă faptul că ştiu să înot, am avut alături de mine cei mai buni scufundători din lume. E dificil pentru că, la adâncime, trebuie să fii ceva mai greu. Noroc că au fost ei lângă mine, să mă ia de braţe şi să mă ridice la suprafaţă. Altfel aş fi rămas acolo”, a mai spus actriţa.

Întrebată dacă îşi va relua şi celebra partitură a lui Ellen Ripley într-un posibil film Alien 5, în regia lui Neill Blomkamp, Weaver a spus că, momentan, timpul ei de lucru este dedicat exclusiv filmelor Avatar. Însă, a mai explicat ea, Alien 5 nu ar putea fi făcut deocamdată pentru că şi Blomkamp este acum ocupat cu alte proiecte.

Exploreaza subiecte similare:

Sigourney Weaver, Avatar, Avatar 2, Avatar 3, Neill Blomkamp, James Cameron

Alte știri din cinema

Glass: dansul superputerilor şi al aşteptărilor

Este noul film al lui M. Night Shyamalan o dezamăgire?

În culisele comediei Faci sau taci: 20 de episoade de making-of

Distribuţia comediei „Faci sau Taci” poate fi observată într-un cadru diferit de cel în care publicul are ocazia să îi urmărească de obicei pe Augustin Viziru, Cătălin Cazacu, Codin Maticiuc, Diana Dumitrescu, Monica Bârlădeanu etc

Filmările la Black Widow vor începe în luna februarie

Scarlett Johansson reia partitura supereroinei într-un film de sine stătător

Oscar 2019 – Netflix a primit mai multe nominalizări decât în toţi anii de până acum

Compania de streaming face istorie cu 15 nominalizări primite

Părerea ta

Spune-ţi părerea
carmen_angelus_romila pe 31 octombrie 2018 11:56
Ceea ce nu parea posibil la un moment dat, iata ca "Avatar" devine acum si in perspectiva, o serie veritabila, aceasta si datorita impetuosului regizor James Cameron si al admirabilei actrite Sigourney Weaver.
spartacus pe 31 octombrie 2018 13:02
Cică ”s-a trecut deja la filmările lui Avatar 4 și 5”!?!... Mi se pare o politică total greșită a lui James Cameron de data aceasta de a lălăi această serie, ale cărei continuări au tot fost amânate iar și iar. Va mai dura încă cel putin un an până la lansarea ”Avatar 2” din cauza post-productiei, așa că mi se pare de neînțeles planul său în acest sens. Mi-a plăcut mult ”Avatar 1” si sunt sigură că îmi vor plăcea continuările, doar că nu îmi plac... ”amânările” acestea deja mult prea exagerate. In plus, lansarea la scurt timp a continuărilor unul după altul nu mi se pare iarăși deloc o idee bună pentru că va reduce profiturile - altul ar fi fost efectul dacă se lansau la măcar 1-2 ani distanță între ele. Părerea mea, desigur.
camaleonii pe 31 octombrie 2018 19:31
Pai...exista distanta de ani intre ei. Avatar 2 in 2020. Avatar 3 in 2021. Diferenta de 1 an. Avatar 4 in 2024. Diferenta de 3 ani. Avatar 5 in 2025.
makomomo pe 31 octombrie 2018 22:54
Adica abia peste 2ani avem Avatar 2 si astia filmeaza la 5???Ce tampenie, pai A5 o sa fie lansat in 2025 parca, pai in 2025 o sa ne uitam la holograme sau 8k video, ce inseamna porcaria asta?Tehnologia in 2025 cand e programat A5 o sa depaseasca filmul facut in 2018?!!!Cum sa faci un film in 2018 si sa-l lansezi in 2025 e ceva aiurea aici....ce tampenie!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells