Sienna Miller spune că Chadwich Boseman i-a cedat o parte din salariu

de Marina Florea în 29 Sep 2020
„Este greu de imaginat un alt bărbat care să se comporte atât de elegant și de respectuos”, spune actrița

Într-un nou omagiu adresat lui Chadwick Boseman, actrița Sienna Miller a relatat o poveste emoționantă care dovedește generozitatea actorului. Într-un interviu cu Empire, actrița anglo-americană Sienna Miller a relatat cele mai importante momente trăite împreună cu actorul din rolul Black Panther.

Sienna a jucat alături de acesta în filmul 21 Bridges din 2019. „Nu știam dacă să spun sau nu. Dar o voi spune”, a continuat actrița „pentru că, eu cred, este un testament care spune cine a fost actorul”.

Actorul, în vârstă de 43 de ani, a murit pe 28 august 2020 de cancer la colon. A murit înconjurat de familie, soția Taylor Simone Ledward fiindu-i alături...

„Era vorba de un film cu un buget relativ mare, și cred că toată lumea este la curent cu inegalitatea salariilor la Hollywood, iar eu am cerut o cifră cu care studiourile nu erau de acord. Și, pentru că eu ezitam să mă întorc pe platoul de filmare, iar fiica mea începea școala și momentul nu era potrivit, am spus: O voi face dacă sunt recompensată cum trebuie”, relata Miller.

„Și, în cele din urmă, Chadwick și-a donat o parte din salariul lui pentru ca eu să ajung la salariul pe care l-am cerut. Mi-a spus că trebuia să fiu plătită așa cum merit”. Sienna a continuat: „A fost cel mai uimitor lucru pe care l-am trăit. Acest gen de situații pur și simplu nu se întâmplă. El mi-a spus: Trebuie să fii plătită după cum meriți, și așa cum trebuie. Este greu de imaginat un alt bărbat care să se comporte atât de elegant și de respectuos.”

Sienna Miller relatează că a spus și altor actori din industria filmului, care „s-au abținut să comenteze”. A admirat generozitatea și discreția lui Chadwich, care spunea pur și simplu „Sigur că te ajut să ajungi acolo, pentru că meriți să fii plătită atât”.

Exploreaza subiecte similare:

21 Bridges, Chadwick Boseman, Sienna Miller

Alte știri din cinema

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells