Şi-au rămas doar doi! Vezi cine s-a calificat pentru rolul principal masculin din Fifty Shades of Grey

de Cristina Grigore în 5 Sep 2012
Şi-au rămas doar doi! Vezi cine s-a calificat pentru rolul principal masculin din  Fifty Shades of Grey

În urmă cu două luni, studiourile Universal Pictures i-au angajat pe producătorii Michael De Luca şi Dana Brunetti (The Social Network) pentru a aduce pe marele ecran bestseller-ul autoarei E. L. James, Fifty Shades of Grey. La scurtă vreme a fost angajat scenaristul Jim Piddock (Tooth Fairy, The Man), ulterior luând amploare speculaţiile legate de alegerea actorilor.

Cel care a încins imaginaţia fanelor cărţii a fost  personajului central masculin, misteriosul, versatul şi excentricul Christian Grey, cel care începe o relaţie complicată şi extrem de divers condimentată erotic cu studenta Ana Steele. După mai multe propuneri de actori mai mult sau mai puţin cunoscuţi, se pare că variantele s-au redus la doar două nume. Cel al lui Ryan Gosling şi al starului filmelor pentru adulţi, James Deen (în imaginea alăturată).

Potrivit site-ului Entertainment Wise, Gosling este alegerea lui E. L. James, confirmată de soţul acesteia, însă tot ea i-a mărturisit autorului lui American Psycho, Bret Easton Ellis, că îl are în vizor pe James Deen, care încearcă zilele acestea să se facă cunoscut şi în pelicule non-adult, destinate marelui ecran (joacă alături de Lindsay Lohan înThe Canyons, după un scenariu al lui Ellis).

În ceea ce priveşte rolul lui Ana, Ellis a declarat că partitura îi va reveni „unei actriţe necunoscute”, menţionând şi că bugetul producţiei se va ridica la 15 milioane de dolari, în afara celor 5 milioane pe care Universal le-a dat pentru achiziţionarea drepturilor de autor.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
miaa pe 5 septembrie 2012 10:18
Ryan Gosling!
julzcat pe 5 septembrie 2012 12:31
oh nu! Nu-l vreau pe Ryan Gosling asociat cu "ecranizarea" asta!
_Adri_Ana_ pe 20 februarie 2014 18:14
eu cred ca rolul i s-ar potrivi lui Christian Bale! dar nu se poate din pacate :(
anseek pe 5 septembrie 2012 13:19
sunt de aceeasi parere cu tine julzcat. merita sa joace cineva mai putin cunoscut, cel putin din filmele care au aparut pe banda rulanta in ultima vreme
blackheart4you pe 5 septembrie 2012 13:59
Ryan nu-i potrivit deloc pentru rol..
Pavel.F pe 10 septembrie 2012 16:03
James Deen !
alex_il_fenomeno pe 16 septembrie 2012 10:18
vom trai si vom vedea.
iriss pe 6 octombrie 2012 23:58
actorul James Deen se potriveste mai bine rolului intrucat trasaturile fetei sunt mai apropiate cu cele ale personajul central din carte :D abia ast sa apara filmul, intre timp terminam de citit trilogia :D

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells