Show de seară cu Viorel Dragu, în fiecare seară de luni, pe Comedy Central

de Cinemagia în 8 Oct 2018
Formatul emisiunii propune și o analiză satirică a știrilor săptămânii, plus o dezbatere iar în primul episod se discutĂ chestiunea Referendumului din 6-7 octombrie

Luni, 8 octombrie, de la ora 22:00, debutează cel de-al treilea sezon al emisiunii de satiră Show de seară cu Viorel Dragu, difuzată pe Comedy Central, se vede într-un comunicat remis Cinemagia. Sezonul va cuprinde 10 episoade ce vor putea fi urmarite în fiecare luni, de la ora 22:00, și în reluare miercuri, de la 11.30, vineri, de la 22.00, sâmbătă, de la 21.00 și duminică, de la ora 23.00. 

În primul episod al celui de-al treilea sezon, Viorel Dragu și comediantul Sorin Pârcălab iau la bani mărunți subiectul referendumului și  „rezolvă" conflictul dintre cele două tabere,  „împăcând și capra, și misionarul". „Coaliția pro familie latră că homosexualii n-ar trebui să se căsătorească, că apoi ajung să se pupe pe stradă. Ce zic copiii părinților din familii tradiționale, șocați de doi bărbați care se sărută pe stradă? Soluția este să obligăm homosexualii să se căsătorească, pentru că – e foarte logic - care-s oamenii care se sărută cel mai puțin pe stradă? Oamenii căsătoriți! Plus că așa îi vindecăm și de homosexualitate, pentru că nu mai faci sex după ce te căsătorești. Ești asexuat și devii asoț", tranșează problema Sorin.

Și cei din tabăra opusă trebuie să lase de la ei:  „Unde cedează comunitatea gay? Se îmbracă prea frumos, homosexualii au niște gusturi incredibile. Cum îi explici tu copilului când ești cu el pe stradă și el vede un om îmbrăcat impecabil? Nu doar atât, ci și cunoaște numele hainelor pe care le poartă: cardigan! Eu nu știu ce am zis", declară Sorin.  „Îl vede copilul și întreabă de ce omul ăla e muuult mai bine îmbrăcat ca tine. Nu te simți prost? În condițiile în care tu te-ai chinuit să asortezi șapca cu tricoul și șosetele! Așa că trebuie să se îmbrace tradițional comunitatea gay: ie, ițari, clop", conchide Sorin, secondat de Viorel, care susține ferm și cauza opincilor.

Invitatul special din primul episod este rapper-ul Vlad Dobrescu.

Echipa de scenariști și corespondenți care apar în emisiune este formată din Viorel Dragu, Sergiu Floroaia, Dan Frînculescu, Sorin Pârcălab, Toma Alexandru și Cristi Popesco. Printre invitați se vor număra vedete din muzică, showbiz și media. Aceasta este prima emisiune 100% autohtonă de satiră realizată și difuzată de Comedy Central în România.

„În al treilea sezon nu vor fi schimbări majore, pentru că am observat că în România schimbarea nu vine neapărat cu ceva bun. În ce privește echipa Show de seară, ea o să fie formată tot din Sorin, Sergiu, Cristi, Vio, Dan și Toma, pentru că am observat că în România nu este profitabil să împarți banii la mai mulți oameni. Așa că o să ne punem toate speranțele în destin și noroc și, în caz că n-o să fie bine, avem pregătită o listă de scuze, explicații și dușmani care ne-au pus bețe în roate”, a declarat Viorel Dragu.

Formatul emisiunii Show de seară cu Viorel Dragu permite și o analiză satirică a știrilor săptămânii, și o dezbatere – între prezentator și corespondenți, care joacă rolurile unor reporteri de teren, sau celebrități invitate – a unor subiecte la ordinea zilei, fie ele din popcult sau sociale. 

Alte știri din cinema

Rami Malek este dorit ca antagonist în Bond 25

Filmările la serialul Mr. Robot l-ar putea împiedica însă pe actor să accepte partitura

Doctor Strange 2 a fost confirmat oficial. La cârmă va sta tot regizorul primei părţi

Sequel-ul ar putea ajunge pe marile ecrane în mai 2021

Disney a obţinut peste şapte miliarde de dolari la box office în 2018

Aproape jumătate din sumă a venit din încasările lui Avengers: Infinity War şi ale lui Black Panther

RocketMan360, primul film românesc VR, în selecția oficială a Sundance FF 2019

RocketMan360 spune povestea unui astronaut pregătit pentru o misiune nobilă și periculoasă: colonizarea planetei Marte, viitoarea casă a omenirii

Părerea ta

Spune-ţi părerea
carmen_angelus_romila pe 8 octombrie 2018 19:18
Salutam o noua aparitie a lui Viorel Dragu intr-o emisiune de dezbatere comica televizata, "Show de seară" si-i dorim mult succes si la cat mai multe realizari.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells