Shia LaBeouf ar putea fi un poliţist trădat în Triple Nine

de Adriana Cuţa în 13 Aug 2010
Shia LaBeouf ar putea fi un poliţist trădat în Triple Nine

Shia LaBeouf şi John Hillcoat (The Road, The Proposition) ar putea să colaboreze pentru realizarea unui nou policier american cu jafuri şi crime, anunţă Empire.

Proiectul se numeşte Triple Nine şi spune povestea unui grup de poliţişti corupţi, care pun la cale un jaf de proporţii. Numai ca planul lor are o breşă, iar pentru a-l face perfect trebuie să împuşte un alt ofiţer. Cel pe care îl aleg este chiar eroul nostru, genul cinstit până în măduva oaselor, căruia nici prin cap nu-i trece că propriii lui colegi plănuiesc să-l omoare.

Momentan nu s-a ajuns la negocieri, ştim doar că Hillcoat şi LaBeouf s-au arătat interesaţi de proiect. Cei doi au mai fost în pragul unei colaborări pentru The Promised Land, care s-a anulat, însă, la începutul acestui an, chiar cu o lună înainte de începerea filmarilor.

Filmul, al cărui scenariu este scris de Matt Cooke, nu a găsit înca o companie producătoare, dar se zvoneşte că cei de la Warner Bros. ar fi interesaţi.

Cei trei de nouă din titlul filmului reprezintă codul pe care poliţiştii americani îl transmit când un coleg are nevoie urgent de ajutor.

Ţi-ar plăcea să-l vezi pe Shia LaBeouf în Triple Nine?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
mvpsebi pe 14 august 2010 13:22
suna bine..LaBeouf ar putea duce acest rol fara prea mari probleme..
alex_il_fenomeno pe 14 august 2010 22:48
daca va fi la fel ca "Eagle Eye" , sigur va fi frumos !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells