Shazam! ar putea fi un fel de „Gardienii Galaxiei” pentru universul cinematografic DC

de Cristina Grigore în 4 Dec 2017
Afirmaţia îi aparţine lui Zachary Levi, protagonistul noii producţii cu supereroi

Noi informaţii apar despre filmul Shazam!, pe măsură ce producţia continuă, iar protagonistul acestuia, Zachary Levi, crede deja că filmul are pontenţialul de a atinge succesul major al lui Guardians of the Galaxy.

În cadrul unui eveniment „Heroes and Villains Fan Fest” desfăşurat în San Jose, California, actorul a lăudat filmul lui James Gunn şi a explicat că, din punctul său de vedere, Shazam ar putea face pentru universul cinematografic DC ceea ce a făcut „Gardienii” pentru Marvel (UCM).

„James Gunn a adus atâtea emoţii şi umor universului Marvel şi cred că Shazam are şansa de a face acelaşi lucru tocmai pentru că nu este nici Superman, nici Batman, nici Wonder Woman – nimic din ceea ce ar aştepta majoritatea”,  a spus Levi, care a activat şi în tabăra Marvel (l-a jucat pe Fandral în Thor: Ragnarok).

Shazam! - preproducţia a început în august 2017, filmările urmând să debuteze la începutul lui 2018 - va ajunge în cinematografe pe 5 aprilie 2019, în regia lui David F. Sandberg (When the Lights Go Out şi Annabelle 2: The Creation of Evil). Scenariul este semnat de Henry Gayden (Land for Echo) şi Darren Lemke (Goosebumps: Monsters and Creeps), iar în distribuţie îl găsim şi pe Mark Strong, în rolul antagonistului, Dr. Thaddeus Silvana.

Dwayne Johnson a fost ataşat multă vreme proiectului, însă a ales până la urmă să îl întruchipeze pe rivalul lui Shazam, Black Adam, într-un film ce nu are încă o dată de producţie.

 

Exploreaza subiecte similare:

Shazam!, Zachary Levi, Guardians of the Galaxy, James Gunn, David F. Sandberg

Alte știri din cinema

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Părerea ta

Spune-ţi părerea
mihnea_aspru95 pe 4 decembrie 2017 18:27
Acum că Levi a murit în Ragnarok, merge de minune contractul cu DC :))). Așa, în 2015, se spunea și despre Suicide Squad (că va fi GOTG-ul lui DC Comics, uite că n-a prea fost). Sper ca Shazam!, să fie așa cum trebuie. Regizorul Sandberg, este bun (până acum în materie de horror-supranatural), o să-i iasă cumva și în cazul de față. James Wan la Aquaman, interesant cum Waner-ul s-a gândit să aducă niște profesioniști în ale horror-lui :)
woodstar pe 4 decembrie 2017 19:46
In loc sa aduca "profesionisti" in materia de comic books, ei aduc profesionisti in ale horror-ului, cam ironic ca si filmele ies cam in genul asta :)).Tinem minte ca Zack Snyder tot de la horror a pornit, si cu un remake destul de ok si acum uite unde a ajuns. Sa nu fie la fel si cu domnii de mai sus. Sper sa ma insel totusi, Aquaman mi-a placut in JL.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells