Shazam! ar putea fi un fel de „Gardienii Galaxiei” pentru universul cinematografic DC

de Cristina Grigore în 4 Dec 2017
Afirmaţia îi aparţine lui Zachary Levi, protagonistul noii producţii cu supereroi

Noi informaţii apar despre filmul Shazam!, pe măsură ce producţia continuă, iar protagonistul acestuia, Zachary Levi, crede deja că filmul are pontenţialul de a atinge succesul major al lui Guardians of the Galaxy.

În cadrul unui eveniment „Heroes and Villains Fan Fest” desfăşurat în San Jose, California, actorul a lăudat filmul lui James Gunn şi a explicat că, din punctul său de vedere, Shazam ar putea face pentru universul cinematografic DC ceea ce a făcut „Gardienii” pentru Marvel (UCM).

„James Gunn a adus atâtea emoţii şi umor universului Marvel şi cred că Shazam are şansa de a face acelaşi lucru tocmai pentru că nu este nici Superman, nici Batman, nici Wonder Woman – nimic din ceea ce ar aştepta majoritatea”,  a spus Levi, care a activat şi în tabăra Marvel (l-a jucat pe Fandral în Thor: Ragnarok).

Shazam! - preproducţia a început în august 2017, filmările urmând să debuteze la începutul lui 2018 - va ajunge în cinematografe pe 5 aprilie 2019, în regia lui David F. Sandberg (When the Lights Go Out şi Annabelle 2: The Creation of Evil). Scenariul este semnat de Henry Gayden (Land for Echo) şi Darren Lemke (Goosebumps: Monsters and Creeps), iar în distribuţie îl găsim şi pe Mark Strong, în rolul antagonistului, Dr. Thaddeus Silvana.

Dwayne Johnson a fost ataşat multă vreme proiectului, însă a ales până la urmă să îl întruchipeze pe rivalul lui Shazam, Black Adam, într-un film ce nu are încă o dată de producţie.

 

Exploreaza subiecte similare:

Shazam!, Zachary Levi, Guardians of the Galaxy, James Gunn, David F. Sandberg

Alte știri din cinema

Anca Damian, premiul de regie la Festivalul de la Varșovia

Regizoarea a primit premiul pentru filmul Moon Hotel Kabul, scris împreună cu Lia Bugnar, cu Florin Piersic jr. protagonist

Mark Hamill confirmă revenirea lui Luke în Star Wars: Episode IX

Lansarea filmului este programată în Statele Unite pe 20 decembrie 2019, când va debuta şi pe marile ecrane de la noi

Sebastian Stan şi starul lui Fifty Shades, rivali în dragoste într-o dramă romantică

Triunghiul amoros va fi declanşat de personajul lui Shailene Woodley

Durata lui Aquaman, dezvăluită. Filmul va ţine peste două ore

Filmul se lansează la noi pe 21 decembrie

Părerea ta

Spune-ţi părerea
mihnea_aspru95 pe 4 decembrie 2017 18:27
Acum că Levi a murit în Ragnarok, merge de minune contractul cu DC :))). Așa, în 2015, se spunea și despre Suicide Squad (că va fi GOTG-ul lui DC Comics, uite că n-a prea fost). Sper ca Shazam!, să fie așa cum trebuie. Regizorul Sandberg, este bun (până acum în materie de horror-supranatural), o să-i iasă cumva și în cazul de față. James Wan la Aquaman, interesant cum Waner-ul s-a gândit să aducă niște profesioniști în ale horror-lui :)
woodstar pe 4 decembrie 2017 19:46
In loc sa aduca "profesionisti" in materia de comic books, ei aduc profesionisti in ale horror-ului, cam ironic ca si filmele ies cam in genul asta :)).Tinem minte ca Zack Snyder tot de la horror a pornit, si cu un remake destul de ok si acum uite unde a ajuns. Sa nu fie la fel si cu domnii de mai sus. Sper sa ma insel totusi, Aquaman mi-a placut in JL.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells