Shang-Chi va fi un film „riscant”, dar „fascinant”, arată Kevin Feige

de Cristina Grigore în 22 Apr 2019
De scenariul primului film Marvel cu un supererou asiatic se va ocupa Dave Callaham (Wonder Woman 1984)

Într-un interviu acordat recent publicaţiei online News18, preşedintele Marvel, Kevin Feige, a vorbit despre Shang-Chi, unul dintre filmele celei de-a patra faze a Universului Cinematografic Marvel, pe care l-a caracterizat drept un proiect „riscant”, dar care „va fascina” publicul.

„Cred că fiecare film pe care îl facem prezintă nişte riscuri. Ne dorim să facem doar filme care să uimească oamenii, care sunt considerate riscante. A face acest film despre un erou asiatico-american, unul de moştenire chineză, e o mare provocare pentru noi. Va fi ceva cu adevărat special şi diferit”, a spus Feige.

„Sper ca publicul din toată lumea să reacţioneze la film aşa cum a reacţionat la Steve Rogers… indiferent dacă eroul poartă sau nu steagul american”, a mai spus el.

Shang-Chi a fost creat în perioada de maxim avânt a producţiilor cu arte marţiale - anii ‘ 70 - iar unele dintre apariţiile timpurii ale personajului au fost dur criticate pentru reprezentările stereotipe. Potrivit Deadline.com, scenariul lui Dave Callaham va moderniza povestea lui Shang-Chi şi va evita portretizarea nepotrivită sau ofensatoare a acestuia. Callaham a lucrat şi la scenariul lui Wonder Woman 1984. Tot el se va ocupa de povestea din Spider-Man: Into the Spider-Verse 2, dar şi de cea a recent anunţatului film Mortal Kombat.

De regia lui Shang-Chi se va ocupa Destin Daniel Cretton, cel care a stat la cârma dramei biografice The Glass Castle, cu Brie Larson, Woody Harrelson şi Naomi Watts, lansată în 2017 şi bine primită de critici.

Exploreaza subiecte similare:

Kevin Feige, Wonder Woman 1984, Spider-Man: Into the Spider-Verse, Dave Callaham, The Glass Castle, Brie Larson, Woody Harrelson, Naomi Watts

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cavallioty pe 22 aprilie 2019 18:34
"şi bine primită de critici." cu 51 % pe rottentomatoes si 56 pe metacritic nu stiu daca se poate spune ca o fost BINE primit de critici

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells