Sfârşitul dramatic pe care trebuia să îl aibă Pretty Woman

de Cristina Grigore în 24 Oct 2016
La aniversarea a 25 de ani de la lansarea filmului, Julia Roberts dezvăluie versiunea originală a scenariului

Richard Gere şi Julia Roberts au făcut un cuplu legendar în Pretty Woman, însă imagina idilică a bărbatului în costum, care îşi aşteaptă aleasa cu un buchet de trandafiri în mână este departe de ceea ce realizatorii îşi propuseseră pentru finalul peliculei.

Într-un interviu pentru NBC realizat cu ocazia unei reuniunii de 25 de ani a starurilor şi producătorilor filmului, Julia Robets a dezvăluit că personajul său ar fi trebuit să aibă o soartă tragică. În scenariul original, Vivian era dependentă de droguri – departe de imaginea prostituatei îngrijite, care dădea atât de multă importanţă folosirii aţei dentare din filmul clasic al lui Garry Marshall. În plus, urma să aibă „ochii goi şi inexpresivi”, care să apară la geamul unui autobuz aflat în drum spre Disneland, destinaţia aleasă de ea şi amica ei, Kit De Luca.

Filmul trebuia să se numească 3.000, o referire la suma pe care aceasta a primit-o de la Edward (Gere). La final, acesta o aruncă pe Vivian din maşină, cu cei trei mii de dolari peste ea, după care pleacă şi urmează genericul de final”. Gary Marshall nu a fost însă de acord cu acest sfârşit de „poveste”. În viziunea sa, Julia era Rapunzel, Richard era Făt Frumos, iar Hector (Elizondo) era zâna cea bună”.

Exploreaza subiecte similare:

Julia roberts, Pretty Woman

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 24 octombrie 2016 19:09
Orice idee are fani, asa ca mergem pe scenariile propuse si apoi comentam.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells