Sezonul 7 al serialului Game of Thrones are clip oficial

de Gloria Sauciuc în 31 Mar 2017
Sezonul 7 al serialului Game of Thrones se întoarce la HBO pe 16 iulie, cu șapte episoade. Atenție, materialul de mai jos conține spoilere despre sezonul 6

Iată că primul teaser-trailer (mai mult teaser decât trailer) oficial al celui de-al șaptelea sezon al Game of Thrones a fost dat publicității.   Jon Snow (Kit Harington), prospăt încoronat în Nord, pășește pe culoarele reci din Fortăreața Roșie (Debarcaderul Regelui) spre Tronul de Fier, tronul pe care domnește Regele Celor Șapte Regate. Același lucru îl face și Daenerys Targaryen (Emilia Clarke). Pe tron este Regina Cersei Lannister (Lena Headey). Iarna a venit sau poate că suflarea înghețată a Reginei sugerează pactul pe care aceasta l-a făcut cu Regele Umblătorilor Albi (Richard Brake), demonicii necromanți... Un astfel de parteneriat ar face-o aproape de neînvins pe Cersei, întrucât Umblătorii Albi sunt aproape invincibili - să ne amintim că ei sunt sensibili numai la armele făurite din obsidian (numit și „sticla dragonului”). 

Lansarea clipului, unul dintre cele mai bune materiale de promovare pe care le-a avut - de-a lungul timpului - seria - a aprins imaginația fanilor care, în absența unui suport scris, au făcut supoziții despre evoluția evenimentelor. Cele mai plauzibile „scenarii” ale fanilor o lasă pe Cersei pe tron până la finalul sezonului 7. După alte voci, aceasta va fi omorâtă de însuși fratele ei geamăm, Jaime Lannister, pentru lovitura de stat pe care o dă Cersei - avidă să-și recapete puterea și influența în regat devine artizana unei explozii ce șterge de pe fața pământului o porțiune din  Westeros și - o dată cu ea - membrii casei Tyrell (Loras și Regina Margaery) plus grupul religios condus de fanaticul High Sparrow. În consecință, Regele Tommen Baratheon (Dean-Charles Chapman), fiul lui Cersei, se sinucide.

Chiar dacă a durat șase sezoane, în cele din urmă Daenerys Targaryen ajunge în Westeros ca să capete ceea ce i se cuvine, cu foc și cu sabie. Iar acel parteneriat din Game of Thrones pe care l-am așteptat cu toții urmează să aibă loc în Sezonul 7.

Ultimul sezon din GoT a surprins-o pe Daenerys pe o navă care se îndreaptă spre vest, în timp ce, în nord, Jon Snow și Sansa Stark au recucerit Winterfell-ul cu ajutorul armatei lui Littlefinger.

Fanii au crezut că aceasta este o împlinire a profeției lui Azor Ahai „prințul a fost făgăduit, și al lui este cântecul de foc și gheață”. El este gheața focului ei - și de altfel exista un pact după care o prințesă Targaryen ar trebui să se căsătorească cu cineva din familia Stark. Daenerys și Jon soț și soție ar pecetlui alianța și ar da legitimitate aspirației ei la tron.

Însă, pentru ca aceasta să devină realitate, cei doi eroi diferiți între ei - el este un fiu nelegitim cu un lup totem, ea zboară pe un dragon, trebuie mai întâi să se întâlnească. Se pare că asta se va întâmpla, în sfârșit, în Sezonul 7.

Fanii serialului sunt de părere că, în sezonul 7, Daenerys va realiza că nimic bun nu o așteaptă în Westeros și că nu o mai leagă nimic de acest loc. Fanii GoT preconizează că Daenerys se va întoarce să domnească în teritoriile deja cucerite, dincolo de Marea Strâmtă.

Pe de altă parte, despre Jon Snow fanii zic că - dacă a murit o dată iar marea lui iubire de asemenea, nu mai are nimic de pierdut și că se va întoarce fericit în moarte după o bătălie epică împotriva regelui Umblătorilor Albi.

Sansa va afla că Little Fingers este responsabil pentru moartea tatălui ei și îl va face să plătească. Arya se va căsătri cu Gendry, amândoi descendenți direcți ai caselor Starks/Baratheon și vor conduce Westeros pe Tronul de Fier, mai sunt de părere fanii serialului.

Voi cum credeți că vor evolua lucrurile în sezonul 7? Trei cele mai interesante comentarii la acest articol vor fi premiate!

Exploreaza subiecte similare:

Emilia Clarke, Richard Brake, Lena Headey, Dean-Charles Chapman, Kit Harington

Alte știri din cinema

Filmul biografic Rodin: sculptorul, ca un faun bătrân, seducător şi uşor excentric

Personajul este decupat cu o aureolă luminoasă pe un contur întunecat - însă mai frecvent evoluează între tonuri de bej

Jason Momoa explică de ce unele scene cu Aquaman din Justice League au fost eliminate

„S-ar fi putut face două filme", a spus actorul, referindu-se la materialul filmat

Reparându-i pe cei vii: tonul unui documentar, imagini de o frumuseţe tăcută

Filmul cu Anne Dorval, Emmanuelle Seigner, Tahar Rahim rulează pe marile noastre ecrane

Murder on the Orient Express va avea o continuare

20th Century Fox a început deja lucrul la Death in the Nile, o nouă aventură poliţistă inspirată din opera Agathei Christie

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alexsony pe 31 martie 2017 13:02
Awesome. Abia astept sa apara
inca_ceva pe 4 aprilie 2017 08:04
parearea mea :)
https://www.youtube.com/watch?v=Zji34Ws4Ce0&t=2s

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells