Sezonul 2 al serialului Hannibal, diseară

de Cinemagia în 7 Apr 2014
Primul episod al sezonului 2 - diseară, 7 aprilie, de la ora 23, pe AXN

Hannibal, întunecat și plin de mister, revine cu mai multe provocări psihologice și cu noi dezvăluiri șocante, chiar din această seară, de la 23:00, pe AXN.

Will Graham (Hugh Dancy) este închis în azilul de boli mintale, acuzat de crimele comise în realitate de Hannibal Lecter (Mads Mikkelsen). Will îşi dă seama cine este cu adevărat Hannibal, dar trebuie să dovedească tuturor că este încă în deplinătatea facultăţilor mintale şi că nu el a comis oribilele crime.

Jack Crawford (Laurence Fishburne), şeful echipei FBI, se confruntă, la rândul său, cu sentimente contradictorii legate de Will – este acesta un criminal cu sânge rece? Încercând să afle răspunsul, Jack apelează la un om în care are încredere: Hannibal Lecter. Cu Will închis, Hannibal devine noul consultant FBI. Hannibal duce o luptă interioară între gândul de a se proteja şi dorinţa de a-l menţine pe Will aproape, în ciuda sfaturilor psihiatrului Bedelia du Maurier (Gillian Anderson).

Dansul mortal între cele două personaje continuă şi în sezonul doi, în 13 episoade din care aflăm că nimic nu mai poate fi la fel.

Thriller-ului de investigaţie al lui Bryan Fuller's („Pushing Daisies”) este o producţie originală AXN pentru SPT Networks, în Asia, America Latină, Brazilia, Rusia, Europa Centrală, Africa şi Iberia. Parte a lansării globale a sezonului 2, Hannibal va fi difuzat în 80 de ţări, subtitrat sau dublat în 18 limbi. Hannibal este comandat de Sony Pictures Television Networks şi produs de Gaumont International Television.

Exploreaza subiecte similare:

Hugh Dancy, Gillian Anderson, Laurence Fishburne, Hannibal

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
raulk pe 7 aprilie 2014 14:42
Acest serial este de-a dreptul fascinant.Eu am vazut toate episoadele de pana acum din sezonul 2 si e plin de surprize.Din pacate audienta e in scadere si asta pune in pericol un viitor sezon 3.Insa sa speram ca nu o sa il anuleze pentru ca ar fi pacat,actorii sunt exceptional mai ales protagonist,Madds si Hugh.Il recomand cu placere si sa deveniti fani ai acestui serial,m-ai exact Fannibals.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells