Serie maraton Sherlock, cu Benedict Cumberbatch și Martin Freeman, la AXN

de Cinemagia în 6 Mai 2017
În weekend-ul 6-7 mai, Sherlock revine la AXN. Marele final îl puteți urmări pe 7 mai, pe AXN

Sezonul al patrulea din Sherlock, cu Benedict Cumberbatch și Martin Freeman, se vede pe AXN în weekend-ul 6-7 mai, într-o serie maraton, în care puteți urmări cele trei episoade, lungi de 90 minute fiecare.

Sherlock revine la AXN cu trei noi episoade, în care cazurile extraordinare sunt rezolvate de Sherlock și John Watson cu multă abilitate, simț al umorului, lacrimi, stări de șoc și multe surprize.

Mult așteptatul sezon al patrulea, produs de Hartswood Films, îl regăsesc pe detectivul nostru favorit înapoi în Regatul Unit, iar pe Dr. Watson și pe soția lui, Mary, în pregătiri pentru o nouă viață, aceea de părinți.

·         Primul episod: sâmbătă, 6 mai, de la 19:00, The Six Thatchers

Sherlock preia un caz ciudat: șase busturi statuare ale prim-ministrului Margaret Thatcher sunt vandalizate. Cine are un asemenea interes și care este obiectivul acestei acțiuni? Vom afla mai multe în curând.

  • Al doilea episod: sâmbătă, 6 mai, de la 21:00, The Lying Detective. Redifuzare pe 7 mai, de la 19:00

Sherlock intră în contact cu fiica unui antreprenor, care mărturisește că a ucis pe cineva, dar nu știe pe cine. Detectivul ajunge să se drogheze și nu mai reușește să descifreze realitatea de vis, ceea ce îi pune viața în pericol.

  • Al treilea episod: duminică, 7 mai, de la 21:00, The Final Problem. Redifuzare pe 8 mai, de la 23:50

Sherlock și Watson, tranchilizat de către sora secretă a lui Sherlock, trebuie să o confrunte pe aceasta. Sherlock, Watson și Mycroft pleacă într-o aventură, la azilul la care aceasta este ținută captivă, doar că, odată ajunși acolo, au parte de o mare surpriză. Marele final îl puteți urmări pe 7 mai, pe AXN.

 

Exploreaza subiecte similare:

Sherlock, Benedict Cumberbatch, Martin Freeman

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells