Serialul „Trăiască regele Julien” aduce lemurul regal din Madagascar pe micul ecran

de Cinemagia în 20 Nov 2017
Serialul de animație „Trăiască regele Julien” este difuzat în fiecare weekend, de la ora 09:30, 17:00 și 21:30 iar în timpul săptămânii, de luni până vineri, de la 08:00, 17:00 și 21:30, pe canalul Minimax

DreamWorks Animation și Minimax vă aduce lemurul regal preferat din Madagascar, pe micul ecran. Se mișcă, dansează, e cool, petrece – oare cum reușește să-și găsească timpul necesar să fie rege? E floare la ureche pentru Regele Julien, pentru că este mai puțin important să guverneze colonia de lemuri în Madagascar, decât să găsească timp pentru boogie.

„Julien este tipul care se îngrijorează numai de lucrurile pe care le are în față”, explică Mitch Watson, producător executiv DreamWorks Animations pentru „Trăiască regele Julien!”,serial care a avut premiera pe 11 noiembrie, pe Minimax și continuă săptămânal cu noi episoade. „Își iubește poporul și regatul, însă adoră să se distreze. Problema acestui personaj pe parcursul serialului va fi găsirea unui echilibru între cele două activități”, mai spune Watson.

Regele Julien este unul dintre personajele preferate ale spectatorilor din întreaga lume. Îi stă în fire să fie vedetă, însă serialul „Trăiască regele Julien!” este singurul în care el este, pentru prima dată, cu adevărat încentrul acțiunii. A fost o evoluție naturală pentru lemurul catta, spune Watson. „Este cu adevărat un dar creativ să-l avem pe el în rolul principal”, a explicat Watson. „În mod normal, cel mai amuzant personaj dintr-un shownu este în rolul principal. Personajul central tinde să fie mai degrabă unul mai serios, dar Julien este într-adevăr cel mai haios dintre toate personajele; personalitatea lui iese în evidență și îl putem pune în aproape orice situație, iarel o va face amuzantă.”

Personajele

Vocea Regelui Julien aparține actorului Danny Jacobs, câștigător al PremiuluiEmmy, dar acesta, deși este vedeta serialului, nu este singurul lemur din regat, iar „Trăiască regele Julien!”are o distribuție bogată de personaje, printre care: exasperatul Maurice (Kevin MichaelRichardson); fostul lider al regatului,Unchiul Rege Julien (Henry Winkler); Clover – un nou personaj principal a cărui voce este redată de India de Beaufort – care se ocupă de siguranța și operațiunile speciale pentru Regele Julien. „Femelele lemur se ocupă de colonii în Madagascar”, a punctat Watson, „astfel că am creat un personaj feminin stereotipic. Clover este cam la fel de țicnită ca Julien, însăare un stil personal. Chiar dacă este responsabilă de siguranța regatului, felul eide a vedea lucrurile este la fel de distorsionatcaal lui Julien”. „Sub domnia unchiului său, Julien, fostul rege, Clover nu a primit respectul pe care consideră că îl merită. Dar Julien este altfel, lui îi place că o femeie este la conducere, iar acest lucru este exact ceea ce Clover a așteptat”. Mai există, desigur, Mort – lemurianul-șoarece cu ochi mari, care, la fel ca în filmele Madagascar, este interpretat de Andy Richter. „Mort este adorabil, dulceși inocent, în cea mai mare parte. El este pentru noi precum sacul de comedie al lui Moș Crăciun”, declară Watson. „Îi putem găsi scuze aproape la orice acțiune pentru că, orice ar face, oricât de bizar sau ciudat, este atât de adorabil încât pare drăgălaș”.

Indiferent de ce fac Regele Julien și restul lemurilor, întotdeauna e rost de petrecere, ceea ce înseamnă că „Trăiască regele Julien!”este plin de muzică ce îți face pulsul să crească, inclusiv melodia de început pe care nu ți-o mai poți scoate din cap. O combinație de stiluri muzicale pop și hip-hop și tonul tradițional măresc umorul strident al serialului. „Serialul are o linie melodică unică ce combină senzația filmelor Madagascar și o petrecere de dans în junglă – ceea ce este exact ce ne-am dorit”, a spus Watson.

„Trăiască regele Julien!”este un desen animat extrem de colorat si interesant din punct de vedere vizual –fiind rezultatul muncii multor artiști talentați. „Toți cei care au lucrat la acest serial au experiență vastă în animația computerizată și știu ce poate să facă sau nu tehnologia. Odată ce cunoști limitele tehnologiei, găsești modalități să o folosești în avantajul tău.Rezultatul este un serial care, din multe puncte de vedere, eclipsează chiar și ceea ce se face în lungmetraje, însă noi le facem la jumătate din costuri și într-un timp cu o treime mai scurt. Avem o combinație de satiră socială și comedie care, împreună, înseamnă distracție irezistibilă”.

Alte știri din cinema

Guillermo Del Toro, debut în animația de lungmetraj cu Pinocchio

Creatorul premiat cu Oscar va regiza, scrie și produce musicalul animat în tehnica stop motion

Spectatorii Les Films de Cannes sunt invitați să susțină eliberarea lui Kirill Serebrennikov

Kirill Serebrennikov a fost reținut la Sankt Petersburg în august 2017

Smiley dă glas haiosului Percy din animaţia „Aventurile lui Smallfoot”

„Câteodată pe amândoi ne mai fură peisajul”, a concluzionat cântărețul

Evenimente Les Films de Cannes à Bucarest până sâmbătă, 27 octombrie

Întâlniri cu artiștii, dezbateri, expoziții de fotografie, de marți, 23 octombrie, până sâmbătă, în capitală

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells