Romanul lui Stephen King, The Stand, va fi transformat într-o miniserie

de Cristina Grigore în 15 Aug 2018
Serialul va fi difuzat de serviciul de streaming al CBS de anul viitor

A trecut ceva vreme de când regizorul Josh Boone (New Mutants) a început lucrul la adaptarea cărții lui Stephen King, The Stand. Gândit inițial ca o serie de patru filme, proiectul a fost acum transformat într-o miniserie TV, anunţă TrackingBoard.com. 

The Stand - în care supraviețuitorii unei molime ce aproape că extermină omenirea se înfruntă într-o bătălie finală, o biblică confruntare între Bine şi Rău - va ajunge în serviciul de streaming al CBS (CBS All Access) din 2019. Cele peste 800 de pagini ale romanului vor fi fi adaptate în 10 episoade, fiecare de câte o oră.

The Stand este unul dintre proiectele de suflet ale lui Joshn Boone. După ce a imaginat primul scenariu al adaptării (moment în care Warner Bros. nu venise încă cu propunerea seriei de patru filme), cineastul a spus că îl are pe Matthew McConaughey în vizor pentru rolul antagonistului, Flagg. McCounaughey a ajuns până la urmă sâ îl joace pe Flagg, însă într-o altă adaptare marca Stephen King, The Dark Tower.

The Stand a mai fost adaptat pentru televiziune în 1994. Producţia a avut patru părți, iar din distribuție au făcut parte Gary Sinise și Rob Lowe.

Exploreaza subiecte similare:

Josh Boone, stephen king, The Stand, Matthew McConaughey, Gary Sinise, Rob Lowe, The Dark Tower

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
sebybog pe 15 august 2018 13:43
Daca va fi o ecranizare in stilul Dark tower, mai bine nu.
carmen_angelus_romila pe 16 august 2018 13:04
Pare interesanta aceasta povestire fantastica pe care ne-o propune "Stephen King, The Stand' fie ea si intr-o miniserie, sper de succes...!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells