Serialul Spartacus, anulat de Starz

de Cristina Grigore în 5 Iun 2012
Serialul Spartacus, anulat de Starz

Anul viitor va fi difuzat ultimul sezon al serialului Spartacus, a anunţat canalul TV Starz. Intitulat War of the Damned, acesta va avea premiera în luna ianuarie.

„Nu am luat cu uşurinţă această decizie. A fost o hotărâre extrem de grea şi de emoţională pentru mine şi partenerii mei”, a declarat creatorul şi producătorul executiv al vizionatului şi îndrăgitului serial, Steven S. DeKnight.

„Da, la sfârşit, poivestea a beneficiat cel mai bine de pe urma acţiunii şi a dramei din călătoria pe micul ecran a lui Spartacus, ce se vor concentra în acest ultim şi uimitor sezon, despre care cred că pot spune cu siguranţă că va fi extrem de apreciat de toţi ce care au văzut până acum serialul şi sunt fanii lui”, a adăugat el.

Producţia lui Spartacus: War of the Damned se desfăşoară acum în Noua Zeelandă, iar acţiunea urmează înfrângerii conducătorului roman Gaius Claudius Glaber.

„Spartacus (Liam McIntyre) şi oamenii săi au adunat victorii majore împotriva romanilor după Bătălia de la Vezuviu. Aceste victorii nu numai că au modelat legenda lui Spartacus, dar au şi crescut la mai mult de 30 de mii numărul sclavilor rebeli care îl urmează pe fostul gladiator . Roma a început să tremure de-a binelea în faţa pericolului pe care îl reprezintă acum Spartacus”, menţionează sinopsis-ul următorului sezon.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Danex pe 5 iunie 2012 09:52
Nu imi vine sa cred in ianuarie vine offf
Gebeleizis pe 5 iunie 2012 10:45
Toate in lumea asta au un inceput si un sfarsit.
anseek pe 5 iunie 2012 14:45
din pacate lucrurile bune il au cam rapid:(
BubuBogdan pe 5 iunie 2012 16:24
pacat .. era unu din serialele mele preferate ... insa se discuta prea putin de seriale pe aici din nefericire...de "Supernatural" nu se vorbeste nimic ?
cristi23 pe 5 iunie 2012 16:54
la fel si pentru mine
constanta pe 6 iunie 2012 08:54
pe tvblog...se discuta numai despre seriale. Ei imi par cei mai bine informati la capitolul seriale (exceptie tvrage bineinteles).
cristi23 pe 5 iunie 2012 16:55
sincer imi pare rau ca se termina..........dar in schimb ma bucur ca totusi va mai fi un sezon dupa spartacus:vengeance...........existau zvonuri ca aici se termina totul,desi a mai ramas o mare parte din legenda lui spartacus nespusa..............
in noul spartacus:war of the dammed sper ca se vor dezlantui total

Andrey92 pe 5 iunie 2012 16:56
Oricum mor toti. Trebuie sa fi tampit la cap sa vrei un happy end de la Spartacus :)).
Faenor pe 6 iunie 2012 07:35
Titlul articolului este nefericit ales: serialul nu a fost anulat, ci i s-a decis finalul. Anularea tine de proasta performanta, anuntarea unui sezon final de planificarea generala a serialului si garanteaza ca nu vom avea parte de cliffhangere sau ploturi nerezolvate.
constanta pe 6 iunie 2012 08:51
Bine spus, mi-ai luat vorba din gura.
Bayard pe 6 iunie 2012 15:47
Foarte ciudata decizia. Ok, sezonul 2 a fost aproape jalnic, daca il comparam cu primul, dar chiar si-asa. De ce nu au asteptat sa vada cum o sa fie primit de public si sezonul 3?? Ok, nu e chiar o anulare daca vor sa termine povestea, dar nici departe de asta nu este.... partile importante ale rascoalei abia acuma vin, daca respectau ritmul primelor 2 sezoane, puteau sa mai faca inca vreo 4 cu razboiul adevarat :). Schimbarea actorului principal a fost fatala.
darayawaus pe 9 iunie 2012 02:04
Chiar ca fatala... Oricum, nu-l putem invinovati. Culmea, nici pe producatori.
Petra pe 13 iunie 2012 14:26
E mult zic ca "anulat". Mai degraba, incheiat. Daca era anulat, atunci nu se mai filma si sezonul 3.
alex_il_fenomeno pe 22 iunie 2012 11:33
pacat , mare pacat ... oare ce ii va urma ?
bekam pe 28 ianuarie 2013 17:02
am vazut primul episod a fost destial, abia astept urmatoarele episoade
Katalyn89 pe 9 mai 2013 16:33
Asa final urat ? Dezamagitor...Se putea mai bine de atat..
Ma asteptam macar Gannicus sa-l omoare pe Cezar, daca de Spartacus stiam ca va fi omorat de armata lu Crassus, dar in fine nu sa intamplat asa cum vroiam eu, asa ca finalul m-a dezamagit complet

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells