Serialul Rush Hour, în pregătire

de Cristina Grigore în 1 Oct 2014
Brett Ratner va servi drept producător executiv

Divizia de televiziune a studiourilor Warner Bros. a început dezvoltarea unui proiect ce ar putea aduce pe micile ecrane Rush Hour. Serialul inspirat din filmele ce i-au avut ca protagonişti pe Jackie Chan şi Chris Tucker îl va avea ca producător executiv pe Brett Ratner, regizorul primului film al francizei.

Printre realizatori se vor afla şi Arthur M. Sarkissian (unul dintre foştii producători ai lui Rush Hour), dar şi Jeff Ingold (Like Father). Potrivit EntertainmentWeekly.com, Bill Lawrence (Scrubs, Cougar Town) şi Blake McCormick (Cougar Town) se vor ocupa de scenariu.

Cum proiectul este încă în fază incipientă – urmează încă să fie aleasă reţeaua TV în care va rula filmul – nu se ştiu detalii despre distribuţie şi poveste. Jackie Chan a descurajat recent zvonurile legate de apariţia sa în Rush Hour 4 şi a menţionat că va lua în considerare apariţia în sequel doar dacă îi va fi prezentat un scenariu de calitate.

Exploreaza subiecte similare:

Rush Hour, Jackie Chan, Chris Tucker, Brett Ratner

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells