Serialul Punisher va fi cea mai sumbră şi mai brutală parte a Universului Cinematografic Marvel

de Gloria Sauciuc în 18 Sep 2017
Căutând răzbunare pentru moartea soţiei şi copiilor săi, ucişi într-o reglare de conturi dintre trei bande, Frank îi urmăreşte unul câte unul pe cei vinovaţi, executându-i cu arsenalul său de arme de mare calibru

O mare parte a ceea ce a făcut ca personajul Frank Castle/The Punisher (Jon Bernthal) să funcţioneaze cu brio în al doilea sezon din Daredevil a fost faptul că reprezenta duşmanul arhetipal, dezaxat, contraponderea întunecată a eroului. Deşi în Daredevil Punisher era numai un personaj secundar, părţi din povestea lui tragică au fost elucidate în timpul sezonului.

Căutând răzbunare pentru moartea soţiei şi copiilor săi, ucişi într-o reglare de conturi dintre trei bande, Frank îi urmăreşte unul câte unul pe cei vinovaţi, executându-i cu arsenalul său de arme de mare calibru. Maniera ultra-violentă de a face dreptate a lui Punisher îi atrage atenţia lui Daredevil. Cei doi încep un joc al şoarecelui cu pisica, unul care îi aduce într-un mod straniu împreună.

Atunci când serialul Punisher va avea premiera toamna aceasta, pe Netflix, Frank Castle are şansa lui de a deveni ultrapopular, însă actorul care îl interpretează, Jon Bernthal, a spus clar că de data aceasta vorbim despre un atlfel de erou decât a declarat până acum Netflix şi Marvel, conform unui articol publicat de io9.gizmodo.com.

Pe măsură ce serialul Punisher începe, Frank relatează că răzbunarea despre care credea că a avut parte în Daredevil nu a fost suficientă să dea vieţii lui un sens.

Jon Bernthal: Sezonul e tot mai întunecat şi, pe măsură ce progresează, devine tot mai sumbru şi tot mai visceral. Începe o călătorie care îl surprinde pe Frank devenind tot mai uman iar apoi închizându-se tot mai mult şi revenind la ceea ce ştia să facă mai bine, construind o lume de singurătate, întuneric şi distrugere. Lumea aceasta devine pe-atât de întunecată şi brutală pe cât poate fi lumea Marvel.

Bernthal a subliniat grija la detalii cu care s-a pregătit pentru rol, respectând comunitatea veteranilor de război care, ca şi Frank, se luptă cu consecinţele mentale ale războiului.

Exploreaza subiecte similare:

Jon Bernthal, Daredevil

Alte știri din cinema

Premierele săptămânii 22-28 februarie 2019

Află ce-i de văzut weekend-ul acesta la cinema!

Chris Pratt este de nerecunoscut în trailer-ul western-ului The Kid

Starul filmelor Marvel şi Jurassic World are aici un rol inedit, de villain

Stallone va juca în Samaritan, „o abordare nouă şi întunecată a genului cu supereroi”

Starul va fi şi producătorul peliculei, prin compania sa, Balboa Productions

Hugh Jackman şi Patrick Stewart vor fi incluşi în Cartea Recordurilor

Cei doi deţin recordul pentru „cea mai lungă carieră drept supererou Marvel live-action”

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Manusa pe 31 ianuarie 2019 00:11
Un serial super bun. Actiune, poveste si actori foarte buni.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells