Serialul multi-premiat dr. Foster revine la Diva, cu al doilea sezon

de Cinemagia în 17 Oct 2017
Premiera sezonului 2 al serialului săptămânal Dr. Foster este joi, 2 noiembrie, la ora 21:00, pe canalul Diva. În fiecare joi la 21:00 va fi difuzat câte un episod

Serialul britanic trepidant Dr. Foster revine la DIVA cu cel de al doilea sezon, care are premiera joi, 2 noiembrie, la ora 21:00.

Mult așteptatele episoade ne dezvăluie noul capitol din viața medicului Gemma Foster (Suranne Jones). Povestea continuă la doi ani după ce aceasta a făcut publice, în modul cel mai dramatic cu putință, aventura și trădările fostului ei soț, Simon (Bertie Carvel), obligându-l să părăsească orașul. În noul sezon, viața Gemmei este dată peste cap atunci când Simon se întoarce. Temându-se de urmările revenirii fostului ei soț, ea se luptă să îi descopere secretele și să afle ce se petrece cu fiul lor, Tom (Tom Taylor). Gemma îl pune pe fiul lor pe primul loc, chiar dacă ea și Simon se urăsc de moarte. Dar oare pot cei doi foști soți să lase deoparte resentimentele, de dragul copilului lor?

Primul sezon al serialului Dr. Foster, care s-a bucurat de un mare succes, i-a prezentat publicului pe soții Foster, un cuplu aparent fericit de peste 30 de ani, din suburbiile engleze. Gemma a renunțat la viața urbană pentru a se stabili în orășelul natal al lui Simon, mica localitate Parminster, având familia pe care și-a dorit-o mereu. O persoană respectată în comunitate, un medic de succes și mamă, aceasta a crezut că își trăiește visul, până în momentul în care au început să apară probleme în mariajul ei și a constatat că viața ei nu este nici pe departe atât de idilică precum credea.

Noul sezon, în premieră la DIVA, ne arată și mai multe secrete și surprize pe care Gemma le descoperă și cu care trebuie să se confrunte, după întoarcerea lui Simon în micul oraș.

 

 

 

Exploreaza subiecte similare:

Doctor Foster, Suranne Jones

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells