Serialul horror-supranatural NOS4A2 va debuta joi, 6 iunie, la AMC

de Cinemagia în 1 Apr 2019
Manx este un ticălos supranatural care se alimentează cu sufletele copiilor, apoi depozitează ceea ce rămâne din ele în Christmasland

Serialul NOS4A2 va debuta joi, 6 iunie, de la ora 22:00, pe canalul AMC, se vede într-un comunicat remis Cinemagia.

Bazat pe cel mai bine vândut roman al lui Joe Hill din anul 2013, roman cu același nume, NOS4A2 o urmează pe Vic McQueen, interpretată de Ashleigh Cummings (The Goldfinch), o tânără talentată care descoperă că are o abilitate supranaturală de a găsi lucruri pierdute. Această abilitate o pune în conflict cu maleficul și nemuritorul Charlie Manx, jucat de Zachary Quinto (Star Trek, American Horror Story), nominalizat la premiul Emmy. Manx este un ticălos supranatural care se alimentează cu sufletele copiilor, apoi depozitează ceea ce rămâne din ele în Christmasland - un loc nebun al imaginației lui Manx, în care în fiecare zi este Ziua de Crăciun și nefericirea este împotriva legii. Vic se străduiește să-l înfrângă pe Manx și să-i salveze victimele - fără să-și piardă mințile sau să-i cadă ea însăși victimă.

NOS4A2 îi are ca producători executivi pe: showrunner-ul Jami O’Brien (Fear the Walking Dead, Hell on Wheels), Lauren Corrao, co-președinte al Tornante Television, și Joe Hill.  Pe lângă Quinto și Cummings, din distribuție mai fac parte Ólafur Darri Ólafsson (Lady Dynamite) în rolul lui Bing Partridge, Virginia Kull (The Looming Tower) în rolul Lindei McQueen, Ebon Moss-Bachrach (The Punisher) în rolul lui Chris McQueen și Jahkara Smith (aka Sailor J) în rolul lui Maggie Leigh.  Serialul este produs de AMC Studios în asociere cu Tornante Television.

AMC este gazda unora dintre cele mai populare și aclamate programe de televiziune. AMC a fost prima televiziune de cablu care a câștigat un premiu Emmy pentru Cel Mai Bun Serial Dramatic cu „Mad Men” în 2008, apoi a câștigat râvnitul premiu patru ani consecutiv, înainte de a fi câștigat de „Breaking Bad” în 2013 și 2014. Serialele dramatice originale de actualitate la AMC sunt „The Night Manager”, nominalizat la Golden Globe și „Better call Saul”, alături de „Fear the Walking Deda”, „Humans”, „Into the Badlands”, „Preacher”, „The Terror” și viitorul serial „NOS4A2”.

AMC explorează lumi și discuții autentice în show-uri originale precum AMC Visionaries.

 

 

 

Exploreaza subiecte similare:

Zachary Quinto, Ashleigh Cummings

Alte știri din cinema

Horror-ul Blestemul femeii care plânge aduce teroarea în cinematografe, din 19 aprilie

Ferește-te de groaznicul ei voal!

Un nou film Thor este în cărţi, cu Taika Waititi la cârmă

Informaţia vine de la interpreta lui Walkyrie, Tessa Thompson

Avengers: Endgame are cel mai bun final din MCU, spune Robert Downey Jr.

Downey Jr. este singurul actor din distribuţie care a primit integral scenariul înainte de începerea filmărilor

Serialul Netflix The Witcher se lansează spre finalul anului

Henry Cavill este Geralt de Rivia, un vânător de monştri mutant într-o lume fantastică

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells