Serialul fantasy Britannia, de marți pe canalul HBO

de Cinemagia în 21 Ian 2018
Serialul va avea premiera la HBO pe 23 ianuarie, de la ora 20:00

Începând de marți, 23 ianuarie, Britannia, serialul drama fantasy produs de Amazon Studios și Sky, va putea fi urmărit pe canalul HBO. Serialul este disponibil în întregime pe HBO GO. Britannia este o drama fantasy, produsă de Amazon Prime și Sky. Primul sezon are 9 episoade.

Acțiunea serialului Britannia are loc în anul 43, când armata romană se întoarce să cucerească Britannia – un tărâm misterios, condus de femei războinice și druizi puternici. Când romanii invadează Britannia, Kerra (Kelly Reilly), fiica regelui Cantii, este nevoită să uite de rivalitatea cu regina Antedia (Zoë Wanamaker) și să lupte cu invadatorii. Romanii, conduși de generalul Aulus Plautius (David Morrissey), sunt hotărâți să facă ce nu a făcut Iulius Caesar: să cucerească acest ținut mitic de la marginea Imperiului Roman. Aulus este un lider puternic și rezistent, al căruit secret îi poate amenința misiunea. Pe măsură ce triburile și druizii se unesc pentru a lupta împotriva romanilor, Kerra capătă cel mai important rol al vieții ei - vârf de atac împotriva armatei romane.

Episoadele 1 și 2 – sinopsisuri

Generalul Roman Aulus conduce trupele către insula Britanniei. Ajung în timpul ceremoniei solstițiului sacru și încep lupta cu tribul Cantii. După ce romanii iau prizonieri locuitorii satului Locerly, Veran, liderul Druizilor, începe lupta cu propriile arme. Dar Aulus e gata să facă orice să își transmit mesajul - Roma este și va rămâne aici.

Între timp, Regele Pellenor din Cantii și Regina Antedia încearcă să readucă pacea în tretriburile lor, cu o nuntă. Dar războiul izbucnește când Kerra refuză să se căsătorească cu Gildas, iar Antedia promite că răzbunarea sa va fi sângeroasă.

În Locerly, Cait se pregătește pentru ceremonia care îi este dedicată. Când romanii atacă, ea și sora ei, Islene, fug în pădure. 

Exploreaza subiecte similare:

Britannia , David Morrissey, Kelly Reilly, Zoë Wanamaker

Alte știri din cinema

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Părerea ta

Spune-ţi părerea
boghiu_andrei pe 22 ianuarie 2018 01:10
E slab .Trebuie doar sa te uiti la actori si iti dai seama ca nu se potrivesc in roluri.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells