Serialul fantasy Britannia, de marți pe canalul HBO

de Cinemagia în 21 Ian 2018
Serialul va avea premiera la HBO pe 23 ianuarie, de la ora 20:00

Începând de marți, 23 ianuarie, Britannia, serialul drama fantasy produs de Amazon Studios și Sky, va putea fi urmărit pe canalul HBO. Serialul este disponibil în întregime pe HBO GO. Britannia este o drama fantasy, produsă de Amazon Prime și Sky. Primul sezon are 9 episoade.

Acțiunea serialului Britannia are loc în anul 43, când armata romană se întoarce să cucerească Britannia – un tărâm misterios, condus de femei războinice și druizi puternici. Când romanii invadează Britannia, Kerra (Kelly Reilly), fiica regelui Cantii, este nevoită să uite de rivalitatea cu regina Antedia (Zoë Wanamaker) și să lupte cu invadatorii. Romanii, conduși de generalul Aulus Plautius (David Morrissey), sunt hotărâți să facă ce nu a făcut Iulius Caesar: să cucerească acest ținut mitic de la marginea Imperiului Roman. Aulus este un lider puternic și rezistent, al căruit secret îi poate amenința misiunea. Pe măsură ce triburile și druizii se unesc pentru a lupta împotriva romanilor, Kerra capătă cel mai important rol al vieții ei - vârf de atac împotriva armatei romane.

Episoadele 1 și 2 – sinopsisuri

Generalul Roman Aulus conduce trupele către insula Britanniei. Ajung în timpul ceremoniei solstițiului sacru și încep lupta cu tribul Cantii. După ce romanii iau prizonieri locuitorii satului Locerly, Veran, liderul Druizilor, începe lupta cu propriile arme. Dar Aulus e gata să facă orice să își transmit mesajul - Roma este și va rămâne aici.

Între timp, Regele Pellenor din Cantii și Regina Antedia încearcă să readucă pacea în tretriburile lor, cu o nuntă. Dar războiul izbucnește când Kerra refuză să se căsătorească cu Gildas, iar Antedia promite că răzbunarea sa va fi sângeroasă.

În Locerly, Cait se pregătește pentru ceremonia care îi este dedicată. Când romanii atacă, ea și sora ei, Islene, fug în pădure. 

Exploreaza subiecte similare:

Britannia , David Morrissey, Kelly Reilly, Zoë Wanamaker

Alte știri din cinema

„Black Panther” – regele încasărilor în weekend-ul de lansare în România

Filmul „Black Panther” este distribuit de Forum Film Româniaşi este disponibil în cinematografele din toată țara, în format 3D, IMAX 3D, 4DX 3D şi Dolby Atmos

Lemonade, de Ioanei Uricaru, are premiera mondială luni, la Berlinale 2018

Filmul narează mai multe întâlniri pe care eroina le are pe parcursul a câteva zile și în urma cărora descoperă că „visul american” rămâne un ideal greu de atins pentru cei care nu-și permit să plătească prețul

Black Panther - al cincilea cel mai bun debut din toate timpurile în topul nord-american

Marvel a dat lovitura cu supereroul de culoare. Încasările peliculei au depăşit aşteptările realizatorilor

Marți începe sezonul 2 al serialului „Căutări misterioase”/”Search Party”

Primul episod din noul sezon „Căutări misterioare” va fi transmis și pe Facebook

Părerea ta

Spune-ţi părerea
boghiu_andrei pe 22 ianuarie 2018 01:10
E slab .Trebuie doar sa te uiti la actori si iti dai seama ca nu se potrivesc in roluri.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells