Serialul despre Vision, cu Paul Bettany, se află în producție

de Gloria Sauciuc în 30 Oct 2022
Scenariul este semnat de către scenaristul serialului Wanda Vision

Personajul Vision va avea parte de propriul serial, scrie hollywoodreporter.com, iar Paul Bettany se întoarce în rol.

În noul serial, numit Vision Quest, Paul Bettany va juca din nou rolul personajului pe care l-a jucat prima oară în Avengers: Age of Ultron (2015), cu principalul scenarist Jac Schaeffer semnând povestea. Deadline a fost prima publicație care a confirmat implicarea lui Schaeffer.

Bettany este un veteran al Marvel - a fost în echipa MCU de la Iron Man din 2008, film în care dădea voce lui Jarvis, inteligența artificială ce este în echipa lui Tony Stark. Actorul a condus Studiourile Marvel în era Disney+ cu WandaVision, ceea ce i-a adus o nominalizare la Emmy și a dat naștere unei alte continuări, House of Harkness, cu Kathryn Hahn.

Într-un interviu din 2021 în cadrul podcast-ului TV Top 5 al The Hollywood Reporter, Schaeffer s-a eschivat de la a răspunde dacă va mai exista un Sezon 2 pentru WandaVision: „Întotdeauna a fost gândit să ruleze ca o bandă desenată. În acest sens este ceva complet. Este o completare emoționantă pe care o susțin și pe care o apreciez”, susține Schaeffer, care are un contract general la Marvel și 20th TV. „Încheierea serialului este potrivită poveștii pe care o spunem”.

Personajul lui Bettany, Vision, a murit în Avengers: Infinity War (2018), însă o variantă a lui a revenit în WandaVision, în care Wanda (Elizabeth Olsen) i-a creat o viață ce implica să fie și părinții a doi copii în orașul Westview.

Dezvoltarea serialului Vision a fost de mult în pregătire și, de ceva timp, este o știre. Site-ul fanilor Giant Freakin Robot a anunțat, pentru prima oară, că Marvel a dezvoltat o continuare la Vision acum doi ani. Știrea a revenit în actualitate atunci când podcast-ul Hot Mic with Jeff and John a anunțat că o ședință despre scenariu se va ține săptămâna viitoare.

Exploreaza subiecte similare:

WandaVision, Paul Bettany

Alte știri din cinema

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells