Serialul Black Sails, în premieră din 10 ianuarie la Paramount Channel

de Cinemagia în 2 Dec 2014
Serialul produs de Michael Bay are toate elementele la care ne așteptam: este plin de scene de luptă pe mare, scene de sex, femei pirat extram de sexy, pirați macho, acțiune și răsturnări de situație

Începând cu 10 ianuarie va avea loc premiera exclusivă a Black Sails la Paramount Channel. Black Sails este un serial de aventură cu pirați produs de Michael Bay, bine cunoscutul regizor al unor filme precum Armageddon sau Transformers, dar și producătorul super producției Teenage Mutant Ninja Turtles. Serialul poate fi considerat un succesor al faimoaselor serii istorice The Borgias, The Tudors sau serialul fantasy Game of Thrones. Seria Black Sails care duce privitorii într-o altă lume, plină cu scene de violența și sex, vine în România pe 10 ianuarie.

Black Sails, serialul premiat cu două premii Emmy, a debutat în 2014 și a fost creat de Jonathan E. Steinbers și Robert Levine. Show-ul este o continuare a romanului Treasure Island, scris de Robert Louis Stevenson.

Serialul spune povestea Căpitanului Flint, cel mai inteligent și de temut pirat din vremurile sale, care îl ia în echipa sa pe John Silver. Amenințați cu extincţia pe toate planurile, aceștia luptă pentru supraviețuirea Insulei New Providence, un paradis desfrânat plin de pirați, prostituate și hoți, un loc definitit atât de ideile iluminate, cât și de brutalitatea izbitoare.

Rolurile principale sunt jucate de către actori în ascensiune precum Toby Stephen, în rolul lui Captain Flint, cunoscut și pentru participarea sa în filmul Die Another Day. Căpitanul Charles Vane este adus la viață de către Zach McGowan care recent a jucat în celebrul film Dracula Untold. Episoadele au fost regizate de către Neil Marshall, Clark Johnson sau Alik Sakharov, cunoscut pentru seriale precum The Sopranos, Game of Thrones sau The Shield.

Black Sails a fost atât de popular în America încât sezoanele doi și trei au fost comandate în avans. Telespectatorii din România mai au foarte puțin timp de așteptat pentru cel de-al doilea sezon pentru că este programat pentru difuzare la începutul verii 2015.

  

Exploreaza subiecte similare:

Black Sails, Toby Stephens, Zach McGowan, Michael Bay

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells