Seriale inspirate din cărți celebre, la AXN

de Cinemagia în 2 Mai 2017
Poveștile Fraților Grimm, reinterpretate pentru televiziune, în fiecare vineri seara, de la 21:00

Multe seriale și filme sunt adaptări ale unor cărți mai mult sau mai puțin cunoscute. Cu toate acestea, în ultimii ani, producțiile de acest tip s-au înmulțit. Puteți urmări câteva și pe AXN.

Serialul Grimm, cu premiera pe 5 mai, de la 21:00

Basmele sunt fascinante pentru copiii de toate vârstele, chiar și pentru cei trecuți de mult de anii copilăriei. În serialul detectiv Grimm, difuzat pe AXN din 5 mai în fiecare vineri noapte, fiecare dintre cazurile anchetate reprezintă o reinterpretare a poveștilor, în care anti-eroii, precum lupul din povestea Scufiței Roșii, au fețe de oameni. Hint: în primul episod, Scufița poartă un hanorac roșu.

Serialul Străina/Oultander, pe AXN White

Serialul Străina este ecranizarea popularei serii Outlander, scrise de Diana Gabaldon. Povestea aduce la un loc genul romantic, SF, istoric și de aventură, urmărind povestea lui Claire Randall, o asistentă din timpul celui de-al Doilea Război Mondial, care alunecă, din greșeală, în vremurile de la 1743. De-a lungul celor opt cărți din seria principală, relația dintre Claire și Jamie este supusă testului, iar Claire trebuie să își adapteze gândirea modernă la lumea secolului al optsprezecelea.

Sherlock și Elementary/Sherlock Holmes și Dr. Watson

Ambele seriale sunt inspirate din faimoasele povești ale lui Sir Arthur Conan-Doyle, ale cărui protagonist, detectivul Sherlock Holmes ne-a fascinat tinerețile. Ce diferențiază cele două seriale, pe care le puteți urmări pe AXN, este tiparul adoptat de fiecare. Sherlock arată mai degrabă a film artistic în trei părți: fiecare dintre cele patru sezoane are câte trei episoade, lungi de 90 minute. Sherlock Holmes și Dr. Watson a ajuns la cel de-al cincilea sezon, fiecare de 24 de episoade, în care cei doi parteneri - Sherlock și Joan - rezolvă câte un caz.

Hannibal

Povestea dr. Hannibal Lecter este binecunoscută din romanele lui Thomas Harris, iar serialul Hannibal se axează pe evenimentele petrecute în două din cele cinci romane: Dragonul roșu și Hannibal. Un serial thriller de excepție, romanele sunt foarte grafic și adesea au fost numite cinematografice. Hannibal este o producție AXN originală.

De la apusul la răsăritul soarelui/From Dusk till Dawn

Insipirat din cartea și filmul cu același nume, sub semnătura lui Quentin Tarantino, serialul este una dintre părțile francizei filmului-cult. În acest serial supernatural, Seth Gecko și fratele său violent, Richard "Richie" Gecko, sunt căutați de către autorități după un jaf la bancă în care au murit mulți polițiști și civili. Totul se complică atunci când dau de un mafiot ce le arată fața nevăzută a nopții.

Exploreaza subiecte similare:

Grimm, Sherlock, Elementary, Hannibal, From Dusk Till Dawn: The Series

Alte știri din cinema

Primul serial Alien termină filmările: acţiunea are loc pe Terra!

Alien: Earth îi are în rolurile principale pe Sydney Chandler şi Timothy Olyphant

Animaţie cu spermatozoizi, pregătită să... ejaculeze pe ecrane

Animaţia Spermageddon promite să fie la fel de ireverenţioasă ca Sausage Party

Timothée Chalamet învaţă să joace ping pong pentru Marty Supreme

Actorul din Wonka şi Dune interpretează un campion la tenis de masă

Sunt un mic ticălos, prima serie animată cu peste cinci miliarde de dolari încasări

Cu începere din acest weekend, seria se va numi "Sunt un mic ticălos profitabil"

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Skyrim pe 2 mai 2017 17:02
La noi abia acum apare grimm la tv, cand deja sa terminat serialul. :)
Costirik pe 3 mai 2017 00:26
Dupa 6 sezoane:)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells